Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Пристрасті під куполом. Обранці не вирішили, кому служити: народу чи Банковій

Влада 3572 перегляди

Опубліковано - 23.10.2008 13:14 | Всі новини | Версія для друку

Пристрасті під куполом. Обранці не вирішили, кому служити: народу чи Банковій
Пристрасті під куполом. Обранці не вирішили, кому служити: народу чи Банковій
У парламенті триває штовханина навколо порядку денного - народні обрванці не можуть визначитися, що головне: антикризові закони чи задоволення вимог Банкової щодо фінансування виборів.

Наразі депутати розійшлися до чергової спроби розпочати вечірнє засідання.

Причина - лежить на поверхні: ПР, КПУ, менша частина НУ та Блок Литвина вже розпочали виборчу кампанію, включивши на повну потужність лохотрони для народу.

Для матеріального наповнення зазначеного дійства конче портрібно виділити бюджетні кошти для ЦВК. Очевидно, що економічна криза цікавить зазначених суб'єктів законодавчої ініціативи хіба що, як предмет риторики.

Інша частина народних обранців вважає, що першочергово потрібно ретельно розглянути і ухвалити антикризовий пакет і тільки потім - вирішувати фінансове забезпечення виборчого шоу для народу.

До таких належать більша частина нардепів блоку НУ-НС та БЮТ.

Така позиція народних обранців була сьогодні озвучена представниками деяких фракцій під час погоджувальної ради у голови ВР, на якій розглядається питання щодо формування порядку денного, про що журналістам розповів нардеп від БЮТ Сергій Міщенко.

В той же час, за словами Міщенка, фракція БЮТ вважає, що ці законопроекти не є першочерговими. Він нагадав, що депутати від БЮТ вимагають, аби cпочатку був розглянутий пакет антикризових заходів.

«Cпочатку голосуємо за антикризові закони, внесені Кабінетом міністрів, а потім за всі інші закони», - сказав Міщенко.

Замість післямови. Як на наше переконання, окрім тиску Банкової, слід ураховувати й мотиви самих нардепів. У якому в віртуальному світі вони не жили, тим не менше, слово "вибори" ними сприймається приблизно, як "Суд Божий".

Очевидно, що більшість із них, особливо із фракцій, що набрали мінімальне представництво, абсолютно реалістично вважають, що вчергове потрапити на своє комфортне місце - не вдасться. А під прапорами ПР - місця вистачить далеко не всім, бо там, як кажуть, своя тусовка.

Те ж саме стосується й місць у списках БЮТ, але зараз, оскільки прем'єр Юлія Тимошенко - головне не допустити підстави під політичну відповідальність за кризовий негатив. Що планують стратеги із Банкової. Врешті, бютіська команда поки що явно поступається регіоналам щодо цинізму та брехливості. Що також є очевидним фактом.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Світ відповідав розмірам людини,
І людина була мірилом всіх речей”

Михайло Волошин

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.