Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Мер Києва вкотре збрехав

Регіональні новини Регіон: м.Київ 8977 переглядів

Опубліковано - 1.08.2006 15:58 | Всі новини | Версія для друку

Мер Києва вкотре збрехав
Мер Києва вкотре збрехав
Наприкінці червня київський міський голова Леонід Черновецький заявив, що питання підвищення тарифів на комунальні послуги буде винесено на суспільне обговорення, якого ніхто не дочекався.

"Перш ніж, як я щось підпишу, я буду радитися з ними (з киянами - "Аратта"), у тому числі через ЗМІ", - заявив тоді мер.

Але вкотре це виявилось черговим пі-аром пана Черновецького. А міська влада довела банальний принцип співіснування зі своїми виборцями та платниками податків - кожний існує сам по собі. А любов до електорату - то лише під час виборів.

З 1 серпня подорожчала гаряча, холодна вода і опалення

Холодна вода тепер коштуватиме у 2 гривні 94 копійки за кубічний метр. Вартість гарячої складатиме 5 гривень 84 копійки, повідомляє телеканал НТН.

За словами начальника управління цінової політики, з урахуванням заявлених цін на газ, вартість опалення зросте, як мінімум, з 80 копійок до 1 гривні 80 за квадратний метр.

У столиці подорожчав і хліб

На 30-40 копійок найпопулярніші хлібо-булочні вироби, та на 60-80 копійок кращі сорти хліба. Так, буханка українського тепер коштуватиме гривню і шістдесят чотири копійки, білого - гривню шістдесят вісім. Вартість батона становить одну гривню 40 копійок - навіть після подорожчання він залишається одним із найдешевших порівняно з ціною в інших областях.

Столична влада пояснює зростання вартості збитковістю хлібопекарства, повідомляє 5 канал.

Василь Яструбинський, начальник управління цінової політики:
- Враховуючи, що попереду в нас велика кампанія закупівлі зерна, ми, звичайно, розумієм. що підприємство, яке є збитковим, не може виступити прохачем тих кредитів. Адже зараз, в період жнив, найдешевші ціни на зерно. Якщо ми зуміємо зараз закупити 70-100 тисяч тон зерна, то ми можемо, практично, киянам гарантувати, що до нового врожаю ціни вже змінюватись не будуть.

Мишоловка для киян

Згадуючи передвиборчі роздачі продуктових наборів малозабезпеченим киянам кандидатом на посаду міського голови Леонідом Черновецьким, спадає на думку, чи не в такий спосіб мер "відбиває" затрати на виборчу кампанію?

А на майбутнє, любителям "щедрих дарів" варто згадати старе прислів`я, - про те, де буває безкоштовний сир.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.