Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Відомим столичним жебракам Черновецькому і Довгому винні всі кияни

Самоврядування 6627 переглядів

Опубліковано - 30.10.2008 17:49 | Всі новини | Версія для друку

Відомим столичним жебракам Черновецькому і Довгому винні всі кияни
Відомим столичним жебракам Черновецькому і Довгому винні всі кияни
Київська міська рада вирішила компенсувати витрати керівництва Київради і Київської міської державної адміністрації за використання особистих легкових автомобілів в службових цілях.

Таке рішення Київрада прийняла на сесії, внісши зміни в міськбюджет-2008.

«... Починаючи з 1 листопада 2008 року впровадити виплату компенсації керівництву... за використання особистих легкових автомобілів для службових поїздок», - сказано в рішенні.

Воно прийняте з урахуванням рішення Київради від 18 вересня, яким рада вирішила продати майно свого автотранспортного підприємства на аукціоні.

Розміри компенсацій і джерела їх фінансування в рішенні не вказані.

Проте, в рішенні сказано, що порядок компенсації визначений наказом Міністерства фінансів і Міністерства економіки про затвердження норм коштів на представницькі цілі, рекламу і використання особистих автомобілів для службових поїздок.

Як повідомлялося, Черновецький має намір особисто брати участь в аукціоні з продажу службових автомобілів чиновників Київської міської державної адміністрації.

Київська міська рада вирішила продати на аукціоні майно комунального підприємства «Автотранспортне підприємство Київради».

Від “Аратти”: все б воно нічого, тільки не зрозуміло, як бути із особистим автопарком Черновецького. Невже він також потрапить на утримання столичної громади?

Втім, яка різниця. Все вже і так розкрадене.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.