Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Попри кризу, Інтернет-аудиторія України зростає

Технології 10694 перегляди

Опубліковано - 7.11.2008 15:01 | Всі новини | Версія для друку

Попри кризу, Інтернет-аудиторія України зростає
Попри кризу, Інтернет-аудиторія України зростає
Компанія Sputnіkmedіa.net і найбільший український портал bіgmіr)net опублікували глобальну статистику відвідуваності українського Інтернету за жовтень 2008 року. Чисельність українських користувачів Інтернету продовжує зростати.

У порівнянні з вересневими даними, у жовтні відбулося значне зростання чисельності користувачів українського Інтернету - на 6,04% і склало 10 164 517 унікальних користувачів за місяць. Дана тенденція цілком закономірна, оскільки з настанням холодів користувачі усе більше часу проводять вдома біля комп'ютерів.

Істотних змін у географічному розподілі користувачів не спостерігалося. Як і колись, лідирує київський регіон. Його частка склала 58,96% від загальної аудиторії, тоді як у житомирському й волинському регіонах як і раніше найменша активність, усього 0,21% і 0,17% відповідно, у чернівецькому регіоні 0,22%. Далі, у порядку зменшення, випливають такі великі регіони як: Одеса, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків, Львів, Крим, Запоріжжя. Їхня сумарна частка становить 30,65%. На інші регіони припадає 9,79%.

Серед шукачів, з яких здійснювався перехід українською аудиторією на українські сайти, лідером був Google - перехід із цієї пошукової системи склав 72,74%. Далі йдуть Yandex (16,88%), ukr.net (2,35%), bіgmіr.net (2,04%) і Meta.ua (2,01%).

Найпопулярніші пошукові запити серед користувачів: погода, новини, гороскоп, робота й авторинок.

Найбільш використовуваною операційною системою серед українців залишається MS Wіndows XP, їй віддали перевагу 82,05% користувачів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.