Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Народ має знати героїв. Прокосмічна більшість залишила киянам тарифи без змін

Влада 3631 перегляд

Опубліковано - 28.11.2008 01:35 | Всі новини | Версія для друку

Народ має знати героїв. Прокосмічна більшість залишила киянам тарифи без змін
Народ має знати героїв. Прокосмічна більшість залишила киянам тарифи без змін
Кияни й надалі платитимуть за проїзд у комунальному транспорті шаленні гроші. За це - Партія регіонів, блок Черновецького, ГАК.

Київська міська рада не підтримала проект рішення, внесений фракцією БЮТ, про зниження тарифів на проїзд у пасажирському транспорті до 1 грн.

За цей проект рішення проголосували 58 депутатів Київради: БЮТ – 31 депутат, Блок Кличка – 14, Блок Литвина – 11 і Блок Катеринчука – 2 депутати.

Депутати від Блоку Черновецького, ГАК, Партії регіонів та позафракційні не брали участі в голосуванні.

До порядку денного засідання сесії проект БЮТ був внесений з голосу, і його внесення підтримали 62 з 116 депутатів Київради, присутніх у залі (БЮТ – 32, Блок Кличка – 14, ГАК – 2, позафракційні – 1, Блок Литвина – 11, Блок Катеринчука – 2). Партія регіонів та Блок Черновецького не брали участі у голосуванні.

Цей проект передбачав доручити КМДА відмінити розпорядження від 30 жовтня 2008 року «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху», а також обмежити граничний рівень тарифів на перевезення не більше 1 грн.
Також з голосу був внесений для розгляду депутатами інший проект рішення, який також стосувався тарифної політики на перевезення пасажирів. Цей проект «Про додатковий соціальний захист окремих верств населення міста Києва» був підготовлений постійною комісією Київради з питань соціального захисту. Його внесення ініціювала фракція Блоку Черновецького.

Згідно з цим документом, кількість киян, що користуватимуться пільгами на проїзд в громадському транспорті, збільшується з 550 тис. до 700 тис. осіб. Зокрема, вперше надаватиметься право безкоштовного проїзду в метро усім без винятку київським пенсіонерам. Внесення цього проекту рішення до порядку денного підтримали 92 зі 119 депутатів Київради.

Заступник Київського міського голови – секретар Київради Олесь Довгтй вніс цей проект рішення першим на голосування, і він був підтриманий 98 зі 119 депутатів.

Обговорення цих двох проектів рішень тривало дві години.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.