Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Криза трохи зменшила Інтернет-аудиторію

Технології 5857 переглядів

Опубліковано - 5.12.2008 12:55 | Всі новини | Версія для друку

Криза трохи зменшила Інтернет-аудиторію
Криза трохи зменшила Інтернет-аудиторію
Кількість унікальних користувачів національного Інтернет-простору зменшилась за місяць на 1,3%, а ті що лишились - користувалися послугами мережі менше.

Українська аудиторія користувачів Інтернету (унікальних користувачів, які зробили більше одного перегляду сторінки за листопад і користувачів, які проглядали сторінки в листопаді та минулого місяця) становила у листопаді ц.р. 10,03 млн. осіб, що на 1,3% менше, аніж у жовтні 2008 року.

Такі результати наведено у звіті українського порталу Bigmir)net «Глобальна статистика українського Інтернету» за листопад 2008 року.

Географія розподілу користувачів Інтернету в листопаді свідчить, що здебільшого українські користувачі Інтернет живуть у столиці і великих містах.

Зі значним відривом від інших реґіонів лідирує Київ, на який у листопаді припадало 58,94% від усіх користувачів Інтернету в Україні. Далі йдуть: Одеса (6,57% користувачів), Дніпропетровськ (5,53%), Донецьк (5,10%), Харків (4,48%), Львів (3,78%), Запоріжжя (2,47%), Крим (2,71%). Сумарна частка цих реґіонів становила 30,64%.

На решту реґіонів України припало трохи менш як 10% користувачів Інтернету в Україні в листопаді ц.р.

Аутсайдерами за рівнем проникнення Інтернету в Україні минулого місяця стали Луцьк (0,16% користувачів), Житомир (0,19%) і Чернівці (0,18%).

Загальний час, який українські користувачі Інтернету провели в глобальній мережі, у листопаді ц.р. становив понад 3,59 млрд. хвилин, що на 11,27% менше, аніж у жовтні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.