Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російські розваги. У Казані обстрілюють автобуси

Імперія «Совок» 7131 перегляд

Опубліковано - 15.12.2008 18:20 | Всі новини | Версія для друку

Російські розваги. У Казані обстрілюють автобуси
Російські розваги. У Казані обстрілюють автобуси
У понеділок, 15 грудня, мерія Казані оголосила про грошову винагороду за інформацію про зловмисників, що обстрілюють пасажирські автобуси міста з пневматичної зброї.

Як повідомляється, в Казані, починаючи з минулого тижня, зловмисники обстріляли 60 пасажирських автобусів. Як правило, постріли здійснювалися на ходу з легкових автомобілів, після чого підозрювані ховалися.

Розмір оголошеної винагороди становить 1 мільйон рублів. На сайті мерії повідомляється, що конфіденційність гарантується.

Перші випадки стрілянини з пневматичної зброї по великих пасажирських автобусах Higer і Golden Dragon були зафіксовані увечері з 19 до 22 годин минулого тижня в Ново-Савіновському районі міста. Потім аналогічні випадки відбулися в Московському, Пріволжському, Совєтському районах міста. Останній випадок обстрілу відбувся в минулу суботу.

Повідомляється, що постраждалих немає. За даними міських правоохоронних органів, нападаючі, як правило, стріляли в автобуси, які поверталися в парк, коли в салонах знаходилися тільки водій і кондуктор.

За попередніми даними, матеріальний збиток транспортних компаній склав не менше 650 тисяч рублів. Наголошується, що на заміну пошкоджених шипок автобусів витрачається від 10 до 40 тисяч рублів. Оперативники розглядають декілька версій: хуліганство, конкуренція і ряд інших.

За припущенням мера Казані Ільсура Метшина, напади на пасажирські автобуси - справа рук конкурентів, зокрема, власників нелегальних маршрутів.

Переклад “Аратта-Україна”
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.