Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Космічне гартування триває. Від Подолу до Дніпра рукою подати, нащо там вода?

Добробут Регіон: м.Київ 5478 переглядів

Опубліковано - 16.12.2008 13:14 | Всі новини | Версія для друку

Космічне гартування триває. Від Подолу до Дніпра рукою подати, нащо там вода?
Космічне гартування триває. Від Подолу до Дніпра рукою подати, нащо там вода?
У Києві проводяться роботи по ліквідації аварії на трубопроводі з холодною водою.

Як повідомила прес-служба Головного управління МНС у м. Києві, сьогодні, 16 грудня, о 01.00 відбувся прорив трубопроводу діаметром 600 мм на вул. Новоконстянтинівська, 75 (дільниця «Водоводи»).

З 07.00 відключено подачу води по вулицям Фрунзе, Констянтинівська, Юрківська, Нижньоюрківська, Оболонська, Щекавицька, Введенська, Ярославська, Боричів Тік, Фролівська, Сагайдачного, Набережно-Лугова, Контрактова площа, Братська, Хорива, Сковороди, Межигірська, Іллінська, Борисоглібська, Турівська, Тульчинська, Поштова площа.

Внаслідок чого без води залишилось: житлові будинки – 328; дитячі заклади – 8; середні школи – 4; лікарні – 2; поліклініка – 1; заводи та підприємства – 16; державні установи – 15.

Ремонтні роботи проводять 2 бригади РЕВС №3. Ситуація знаходиться під контролем КМДА та Головного управління МНС України в м. Києві.

Наразі, тиск в трубопроводі складає 1,5 атмосфери. Прогнозується завершення робіт та відновлення постачання води за 2 години.

Від “Аратти”: хтось скаже, мовляв, нічого страшного - поставлять заплату і все налагодиться. Можемо заспокоїти киян: нічого не налагодится, бо столичний водоканал вже давно прихватизовано космольончиками, які, як і усі нормальні українські "бізнесмени", прагнуть нічого не вкладаючи накосити якомога більше. А далі - хоч Потоп.

І маленьку модель цього явища нині відчувають на собі мешканці Подола.

І все це при тому, що космічна КМДА невпинно збільшує тарифи на так звані послуги. Наприклад, водопостачання. І наразі мовиться вже не про якість води у кранах, а про її просту наявність. Бо комунікації водогонів не мінялися, мабуть, із повоєнних часів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.