Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Завтра кияни скинуться по копійці жебракові Космосу

Регіональні новини Регіон: м.Київ 7231 перегляд

Опубліковано - 17.12.2008 19:27 | Всі новини | Версія для друку

Завтра кияни скинуться по копійці жебракові Космосу
Завтра кияни скинуться по копійці жебракові Космосу
Завтра киянам пропонують зібратися біля КМДА та висловити все, що вони думають про народного мера Космоса.

Київський осередок БЮТ розглядає останні розпорядження Київського міського голови Леоніда Черновецького щодо різкого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та транспорт такими, що суперечать інтересам киян і в подальшому призведуть до масового зубожіння.

Про це йдеться у заяві столичної організації БЮТ.

«Кидаючи звинуваченння у бік уряду, Черновецький виправдовує відсутність доплат на хліб, затримку заробітної плати для медпрацівників, невідповідні до стандартів тарифи на послуги підприємств ЖКГ та температуру +13 у квартирах столичних мешканців. Ми не можемо стояти осторонь і чекати, поки беззаконня, непрофесійні, свавільні дії Київського міського голови Леоніда Черновецького знищать Київ», - йдеться у заяві київського осередку БЮТ.

«Корумпованість та непомірне прагнення столичної влади до збагачення стали причинами появи дефіциту у міському бюджеті. Необмежений апетит та жадібність закритого товариства «Черновецького і Кº» порушують норми людської моралі та політичної порядності, змушуючичи киян до покори та перетворюючи їх на безправних кріпаків», - наголошують БЮТівці.

«Але кияни не будуть стояти з простягнутою рукою під новими багатоповерхівками та торговими комплексами мера», - підкреслюється у документі.

Київський осередок БЮТ закликає киян відстоювати свої права та інтереси, не миритися зі здирництвом, що йде з владних кабінетів Хрещатика, 36.

«Чиновники мають відповідати перед людьми за свої прорахунки! Кияни повинні відстоювати свої громадянськи права! Завтра всі бажаючі зможуть допомогти просто таки геніальному меру зібрати кошти на латання міського бюджету, який він і розікрав. Знайдіть у себе 1 копійку – киньте її до порогу жебраків з КМДА», - йдеться у заяві.

Акція протесту розпочнеться о 10 годині завтра, 18 грудня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.