Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Уряд пропонує скасувати малоефективні податки

Влада 4087 переглядів

Опубліковано - 22.12.2008 16:03 | Всі новини | Версія для друку

Уряд пропонує скасувати малоефективні податки
Уряд пропонує скасувати малоефективні податки
Уряд у проекті Державного бюджету на 2009 рік пропонує скасувати низку малоефективних податків та зборів, які діють на території України.

Про це повідомив Перший віце-прем’єр-міністр України Олександр Турчинов.

За його словами, згідно з пропозицією Уряду пропонується скасувати такі загальнодержавні податки, як: податок на промисел; фіксований податок на доходи фізичних осіб від заняття
підприємницькою діяльністю; збір до Фонду для здійснення заходів щодо ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи та соціального захисту населення; збір до Державного інноваційного фонду.

За словами Першого віце-прем’єр-міністра України Олександра Турчинова, усі вищезазначені податки та збори є малоефективними для бюджету та обтяжливими в адмініструванні.

Окрім того Уряд пропонує скасувати як малоефективні такі місцеві податки і збори, як: за участь у бігах на іподромі; за виграш на бігах на іподромі; з осіб, які беруть участь у грі на тоталізаторі на іподромі; за видачу ордера на квартиру; з власників собак; за право використання місцевої символіки; за проведення місцевих аукціонів, конкурсного розпродажу і лотерей; курортний збір; збір за видачу дозволу на розміщення об'єктів торгівлі та сфери послуг, а також комунальний податок.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.