Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Космічне гартування киян. Новий рік у холодних оселях, як свято народовладдя

Добробут 5157 переглядів

Опубліковано - 24.12.2008 17:42 | Всі новини | Версія для друку

Космічне гартування киян. Новий рік у холодних оселях, як свято народовладдя
Космічне гартування киян. Новий рік у холодних оселях, як свято народовладдя
КМДА уперто не бажає розраховуватися за спожитий газ, пори те, що кияни вчасно платять за так звані комунальні послуги.

ВАТ "Київгаз" не виключає можливого повторення ситуації зі зниженням тиску газу в мережах столиці.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Щодо ситуації навколо боргу АК "Київенерго" перед НАК "Нафтогаз України" (ДК "Газ України"), ВАТ "Київгаз" не виключає можливого повторення ситуації зі зниженням тиску газу в мережах столиці. Це спричинено тим, що ДК "Газ України" не виділив на третю декаду грудня 2008 р. ліміт природного газу. Про це йшлося у листі, який ВАТ "Київгаз" отримав від ДК "Укртрансгаз". А тому фактично "Київенерго" споживає блакитне паливо не санкціоновано", - говориться в повідомленні.

Заступник голови правління з питань газопостачання "Київгазу" Сергій Корнієнко звернувся з листом до керівництва АК "Київенерго" з проханням терміново вирішити питання з постачальником ДК "Газ України" щодо отримання планових обсягів газу на грудень 2008 р.

"В іншому випадку "Київгаз" буде вимушений обмежити транспортування природного газу до об"єктів "Київенерго"", - підкреслюється в повідомленні.

Від “Аратти”: Сьогодні ми, мешканці столиці, стали заручниками авантюр Секретаріату Президента, який, нагадаємо, на перевиборах столичного міського голови доклав усіх зусиль, аби улаштувати "Сталінград для Тимошенко". І улаштували. Тільки не особисто Тимошенко чи активістам БЮТ, а мільйонам маленьких українців, мешканцям столиці. І навіть тим, хто на той час ще не народився.

Відтак, ми, виборці, публічно запитуємо Президента Віктора Ющенка: у якого Сірка ви учора, на прес-конференції, позичали очі? Чи ваші діти мерзнуть так само, як наші? Бо після отих усіх "сталінградів" із цинічними "каруселями" й гречками, організованими із вашого благословіння, у нормальної людини просто не стало б совісті й духу дивитися мільйонам співвітчизників у очі. Чи ви, Вікторе Андрійовичу, готуєте черговий нагородний Указ "за особистий вклад у побудову України" на вашого корєфана Черновецького? Із нагоди свята.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.