Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Космічний мер звернувся до обдертих ним бізнесменів. Про тарифи

Самоврядування 7187 переглядів

Опубліковано - 29.01.2009 13:59 | Всі новини | Версія для друку

Космічний мер звернувся до обдертих ним бізнесменів. Про тарифи
Космічний мер звернувся до обдертих ним бізнесменів. Про тарифи
Мер Києва Леонід Черновецький закликає юридичні особи - споживачів комунальних послуг оплачувати компослуги авансом для стабільного тепло- і водопостачання.

Про це йдеться в листі мера до споживачів столиці.

"Звертаюся до Вас з проханням забезпечити подекадні авансові платежі за комунальні послуги", йдеться в листі.

У листі підкреслюється, що компанії, які надають компослуги, повинні здійснювати розрахунки за енергоносії з газопостачальними компаніями авансом.

Оплата ж за компослуги авансом запобігатиме зупиненню роботи компаній-виробників і стабілізує економіку столиці.

Як повідомлялося раніше,ьКМДА знову хоче підвищити тарифи на комунальні послуги для 10 категорій комерційних підприємств у 8,55 рази замість встановленого раніше підвищення в 9,5 рази.

Від “Аратти”: Як бачимо, космічний мер продовжує грати улюблену роль - такого собі дурника. Що в народі називається "розводить лохів".

Бо розпорядження КМДА про встановлення тарифів за комунальні послуги для юридичних осіб є таким, яке давно має бути визнаним у судовому порядку - нікчемним, оскільки фіксує дискримінацію цілих груп споживачів так званих комунальних послуг. Окрім того, якість цих послуг - абсолютно не відповідає ціні, особливо в частині тепло- водопостачання.

Дане звернення - логічне продовдення традиції правового нігілізму, оскільки, відповідно до договорів із постачальниками послуг, розрахунок споживача відбувається за фактом кількісного споживання, зафіксованого лічильниками. При тому, споживання для однієї особи не є постійним, і залежить від багатьх факторів. В тому числі - від погодних умов, сезону, завантаженості фірми тощо. Виникає питання: що і у який спосіб можна авансувати? Тим більше, що традиції повертати переплачені гроші у столичної влади практично немає. Тобто це можна теоретично, лише пройшовши бюрократичну процедуру.

Інше питання, яке досі залишається без відповіді це - куди зникають гроші громадян, які вони дисціпліновано сплачують за віртуальні послуги?

Отут мовчить і мер, і правоохоронці. А громадяни чекають. Поки що мовчки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.