Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Космічний адмінресурс столиці на службі палкого кохання

Самоврядування 8945 переглядів

Опубліковано - 16.02.2009 14:05 | Всі новини | Версія для друку

Космічний адмінресурс столиці на службі палкого кохання
Космічний адмінресурс столиці на службі палкого кохання
Прес-служба НС оприлюднила черговий документальний доказ природи палкого кохання киян до космічного мера.

“Народна самооборона” отримала доказ активного використання адмінресурсу представниками Київської міськдержадміністрації для організації мітингів на підтримку столичного мера Леоніда Черновецького.

Текст документа:

Вх.№ 6968, "ДОК"

Всім присутнім на нараді

1. Прошу Вас сьогодні надати свої пропозиції щодо організації й проведення мітингу 17.02.09 і орієнтовну кількість людей, яких Ви можете туди залучити. Прошу передати інформацію в письмовому вигляді до 17.00 у приймальню Б.С.Стичинського.
2. Прошу Вас сьогодні підготувати пропозиції по організації для мене зустрічей з людьми (не менше 500 чіл.) кожному за своїм профілем і напрямкам діяльності.

Прошу надавати пропозиції по зустрічах, починаючи з понеділка 16.02.09. Прошу передати інформацію у письмовому виді до 17.00 в приймальню Б.С.Стичинського.

Б.С.Стичинському

Прошу Вас узагальнити всі подані матеріали згідно пунктів 1 і 2 (по кожному окремо) і доповісти мені особисто о 17.30. Прошу Вас також підготувати окремий список людей, які не надали інформацію.

Підписи: О.А.Сальцевий,
В.Ф.Дейниченко - контроль

печатка Київської міської державної адміністрації
дата: 13 лютого 2009

Як повідомлялося раніше, на минулому тижні народний депутат України Кирило Куліков направив звернення до генерального прокурора Олександра Медведька з вимогою порушити кримінальну справу та усунути з посади на час розслідування посадових осіб Київської міськдержадміністрації, які організували 13.02.2009 мітинг на підтримку мера Леоніда Черновецького.

У своєму зверненні депутат повідомив, що приблизно о 1:00 мер столиці зібрав усіх посадових осіб Київської міськдержадміністрації та районних адміністрацій і, погрожуючи їм звільненням, зобов'язав кожного привести на сьогоднішню акцію на свою підтримку по три людини. Також до участі в мітингу залучили працівників і техніку комунальних служб міста, що призвело до порушення режиму роботи даних організацій із життєзабезпечення столиці.

Під час проведення мітингу серед його учасників лунали зухвалі заклики до непокори, ігнорування основоположних принципів державного устрою та свідомих порушень законодавства України, заявив К.Куліков. Крім того, учасники мітингу блокували автомобільний рух у центрі міста.

Представник «Народної самооборони» вважає, що безвідповідальні дії організаторів акції можуть призвести до неконтрольованих вчинків з боку учасників мітингу, які спровокують протистояння в київській громаді з непередбачуваними наслідками.

У своєму зверненні народний депутат повідомив, що готовий дати свідчення в рамках даних кримінальних справ як свідок і надати до Генпрокуратури матеріали, які підтверджують вказані вище факти.

Замість післямови. До речі, вчора у прямому ефірі 5 каналу секретар столичної міськради Олесь Довгий зробив низку публічних заяв, які, на наш погляд, повинні мати правові наслідки: щонайменше - позбавлення його, у судовому порядку, депутатського мандату. Бо закон про місцеве самоврядування чітко визначає, що депутат місцевої ради здійснює свою діяльність на підставі Конституції та законів України. Публічні ж заклики до невиконання Конституції та законів України аж ніяк не відповідають статусу та обов'язкам депутата органу місцевого самоврядування.

Проте, ми й не пликаємо надії, що ГПУ у особі Олександра Медведька хоч у якйсь спосіб на це відреагує - і Довгий саме на це й розраховує. Бо знає - він у "обоймі" - а значить, над Законом.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.