Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Фарс за сценарієм Балоги - так назвали у БЮТ свято демократії у Тернополі

Самоврядування Регіон: Тернопільська область 9738 переглядів

Опубліковано - 16.03.2009 12:57 | Всі новини | Версія для друку

Фарс за сценарієм Балоги - так назвали у БЮТ свято демократії у Тернополі
Фарс за сценарієм Балоги - так назвали у БЮТ свято демократії у Тернополі
15 березня 2009 року в Тернопільській області адміністративним шляхом з брутальними порушенням законодавства та Конституції України проведено небезпечний фарс, який чиновники на чолі з Балогою хочуть видати за вільні вибори.

Про це заявила прес-служба БЮТ.

"Як і попереджав Блок Юлії Тимошенко, відбулися чисельні фальсифікації в ході голосування. Так, реальна кількість людей, що проголосували, не перевищувала 30 відсотків, але за годину до закінчення голосування було вкинуто 20 відсотків бюлетенів.

Ще одним свідченням масштабних фальсифікацій став начебто 2-й результат на виборах «Єдиного Центру» Балоги. Політологам-початківцям відомо, що партія, яка має нуль цілих нуль десятих відсотка впливу та рейтингу як у цілому по країні, так і в окремих областях, не може мати успіху без фальсифікацій.

Фальсифікатори не врахували одного. Вже сама тільки думка про те, що Тернопільщина могла дати партії Балоги 15 відсотків голосів, є прямою образою мешканців області. Тернопіль завжди голосував за свободу, за незалежність, за демократію. За таких, як Балога, він ніколи не голосував і не голосуватиме.

Те, що сталося у Тернополі, дозволяє нам з тривогою стверджувати, що вчора мало місце випробування тотальної системі фальсифікації голосування, яка може бути застосована і під час виборів Президента України, і на всіх наступних виборах. Це були найбрудніші і найцинічніші вибори в історії незалежної України.

«Балогині діячі» показали, що можна не рахуватися з думкою українців, можна не мати ані партійних структур, ані авторитету, щоб забезпечити потрібний результат. Варто лише контролювати діяльність виборчих комісій.

Саме тому тернопільський прецедент набуває особливого значення і має бути взятий на контроль силами демократії, щоб не допустити фальсифікацій у майбутньому. Якщо зараз сили демократії не чинитимуть опір цим ганебним подіям, то вже завтра ці фальсифікації стануть нормою.

Блок Юлії Тимошенко не брав участі в шоу під назвою «тернопільські вибори» і не визнає їх результатів. Ми заздалегідь попередили про це і дякуємо нашим прихильникам - а це більша частина мешканців області – які не взяли участі у цій брудній виставі. Ми будемо оскаржувати результати цих виборів у судовому порядку. Ми ніколи не дозволимо видавати цинічні фальсифікації Балоги за думку мешканців області" - наголошується у заяві прес-служби.

Як повідомлялося раніше, КВУ офіційно заявив, що значних порушень, під час виборів у Тернопільській області, ними не зафіксовано.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.