Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Назустріч виборам гаранта. Вибори у Луганську провалилися?

Самоврядування Регіон: Луганська область 10370 переглядів

Опубліковано - 7.05.2009 17:49 | Всі новини | Версія для друку

Назустріч виборам гаранта. Вибори у Луганську провалилися?
Назустріч виборам гаранта. Вибори у Луганську провалилися?
Луганське обласне відділення Комітету виборців України просить Верховну Раду визнати вибори мера Лисичанська (Луганська область), що пройшли 3 травня, такими, що не відбулися.

Про це говориться в повідомленні комітету.

Комітет просить Верховну Раду ініціювати ухвалення постанови про визнання позачергових виборів мера Лисичанська такими, що не відбулися і призначення повторних позачергових виборів лисичанського мера.

«Також пропонуємо Верховній Раді внести поправки до ст.28 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної республіки Крим, місцевих рад і сільських, селищних, міських голів», які б передбачали, що дострокове припинення повноважень членів виборчих комісій в день голосування і до закінчення підрахунку голосів і встановлення результатів виборів можливо тільки з одночасним включенням до складу комісії іншого члена комісії», - говориться в повідомленні.

Крім того, комітет просить Верховний Суд України переглянути ухвалу Донецького апеляційного адміністративного суду від 2 травня, якою той зобов’язав міську виборчу комісію Лисичанська зняти з виборів кандидата в мери від Партії регіонів, виконуючого обов’язки мера Сергія Баранника.

Як повідомлялося раніше, Лисичанська міськрада 4 травня на позачерговій сесії вирішила змінити склад міської територіальної виборчої комісії, порахувавши незаконним її рішення зняти з виборів мера кандидатуру Баранника.

3 травня в день виборів комісія за відсутності кворуму вирішила зняти кандидатуру Баранника згідно з рішенням Донецького апеляційного суду за позовом кандидата в мери від партії «Єдиний центр» Володимира Бондаренка.

Після рішення Лисичанської міськради про розпуск міськвиборчкому будівля комісії із зібраними бюлетенями була опечатана, результати виборів не оголошені.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.