Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Дикобраз помстився двом російським туристам за порушення закону Флориди

Чудасії і дивацтва 11488 переглядів

Опубліковано - 19.05.2009 17:48 | Всі новини | Версія для друку

Антон після спроби порушити закон фотографувався в специфічних позах
Антон після спроби порушити закон фотографувався в специфічних позах
За порушення американського закону, що забороняє займатися сексом з дикобразом, російські туристи мало не поплатилися життям.

Відпочиваючи у Флориді, двоє російських туристів з Санкт-Петербургу вирішили перевірити: що буде, якщо вони спробують оминути незвичайну заборону. Наслідки виявилися сумними. Невдахам довелося витягувати голки з причинного місця і декілька місяців лікувати запалення.

Прилетівши в США, молоді люди отримали довідник з описом безглуздих законів, що діють в різних штатах. Наприклад, в штаті Колумбія не можна займатися сексом в місіонерській позиції, в Кентуккі категорично заборонено приходити до кінотеатру з левом, ну а у Флориді строго карається законом... секс з дикобразами!

Як відомо, заборонений плід завжди солодкий, тим більше - для росіян! 32-річний Антон В. і 30-річний Євгеній О. спочатку довго сміялися над безглуздими вимогами місцевої влади. А потім,в їхніх очманілих від споживання національного напою віскі і нових вражень головах виникла думка.

- Врешті-решт, ми приїхали сюди повеселитися собі на втіху! - заявив Антон, і компанія вирушила на пошуки американського "їжачка". На подив присутніх, не минуло й години, як тварина була знайдена... Зі звитяжними криками трофей був продемонстрований галасливій компанії.

- А зараз ми покажемо, хто в будинку господар, - сказав Євгеній, приспускаючи брюки. Недвозначний рух стегнами зробив і його товариш Антон...
Лікарі “Седарс-Синай” поставили російським туристам діагноз: голки дикобраза в геніталіях
Лікарі “Седарс-Синай” поставили російським туристам діагноз: голки дикобраза в геніталіях
Природно, подібний досвід міг закінчитися тільки в одному місці - в лікарні.

Ніч пройшла відносно спокійно - в літаку над Американським материком: з Флориди група відправилася до Лос-Анджелеса. А вже на ранок, протверезівши, герої-коханці з аеропорту попрямували до лікарні. Лікарі відомої клініки "Седарс-Синай" були вимушені констатувати діагноз: голки дикобраза в геніталіях.

- Добре ще, що не довелося відповідати перед законом - ви вчасно покинули Флориду, - пораділи за росіян заокеанські медики.

Після виписки Антон і Євген вже без колишнього завзяття в очах ще раз ознайомилися із зведенням цікавих американських законів. А після повернення на Батьківщину їм довелося познайомитися з російськими урологами: закон виявився не позбавленим сенсу - від колючок дикобраза у обох почалося сильне запалення.

За матералами Life.ru
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Чудасії і дивацтва»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.