Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Московський агітпром. Про Кучму знімають фільм, який невідомо хто замовив

Мистецький погляд 11191 перегляд

Опубліковано - 24.06.2009 13:54 | Всі новини | Версія для друку

Московський агітпром. Про Кучму знімають фільм, який невідомо хто замовив
Московський агітпром. Про Кучму знімають фільм, який невідомо хто замовив
Відомий російський кінорежисер Андрій Кончаловський приїхав у Дніпропетровськ для зйомок фільму про колишнього Президента України Леоніда Кучму.

Як повідомляє інформаційне агентство «Новий міст», російський режисер знімає документальний фільм про відносини України з Росією, одним з головних героїв якого є екс-президент Кучма.

Про це інформаційному агентству повідомило достовірне джерело.

За словами співрозмовника, 22 червня Кончаловський і Кучма в Дніпропетровську відвідали ДП ВО «Південний машинобудівний завод ім. Макарова» з метою знімання матеріалу для майбутнього фільму.

У той же час, у продюсерському центрі Кончаловського агентству підтвердили інформацію про відвідини Дніпропетровська, але не підтвердили інформацію про зйомки фільму. За словами фахівця центру, режисер відвідав Дніпропетровськ у рамках робочої поїздки.

На даний момент невідома ні назва фільму, ні дата його виходу, також немає даних і про фінансовий бік питання, зазначає "Новий міст".

Довідка. Кончаловський - російський сценарист, режисер, продюсер, актор. Режисер 23 фільмів, сценарист 28 фільмів, зіграв у 2 фільмах. Жанри: драма, мелодрама, трилер. Перший фільм зняв у 1960 році, останній - у 2008 році.
Від “Аратти”: Очевидно хтось у Москві, напередодні чергових виборів Президента України, згадав про найкращого друга Кремля - Леоніда Даниловича. Адже саме йому Росія має бути вдячною і за ядерне обеззброєння України, і за царські подарунки кремлівським олігархам - прихватизації стратегічних українських підприємств за безцінь, і за штучне утворення космічної заборгованості за енергоносії...

Втім, принагідно ми пригадали одкровення "папи" (як Кучму називали вірнопіддані Янукович і Ющенко) під час його візиту до Нижньовартовська.

Нагадаємо вам тільки деякі перли від тодішнього гаранта, сказані ним публічно в очі українцям діаспори, які прийшли на зустріч із нетверезим Главою української держави. Цитуємо мовою оригіналу, тобто Кучми.

...“Мы, украинцы, немножко с придурью!... Президентом я стал совершенно случайно. Мои друзья - директора приехали ко мне и говорят: “Леня, давай! Кравчук уже себя показал, тепер ты”. А вообще-то, я ракетник”. - ощелешив присутніх гарант. Далі - більше. ...“Я обращаюсь к хохлам, — сказав Леонід Кучма. — Росія вам, як мати, а я — батько!”.

Втім, тоді прозвучали й типу патріотичні перли. “Украина была третьей страной по ядерному потенциалу, но от избытка ума отказалась. Бо Россия, видите ли, не хотела, чтобы Украина имела этот потенциал. Но мы должны были подумать, что даст нам отказ от ядерного оружия. Вот что нам это дало”, — і як унаочнення власних слів, Президент продемонстрував присутнім комбінацію з трьох пальців. “Но мы ума понемножку набираемся — я обещаю”, - додав гарант.

Не менш оригінальною була його оцінка підсумків візиту у газові комори Росії: “Рыба у вас — во!!! — весело промовив гарант. — А селедочка! Ну ти мені хоч на дорожку-то дай селедочки”, — повернувся президент до губернатора автономного округу Олександра Філіпенка, штовхаючи його у плече...

Проте, це тільки один епізод "епохального" правління Леоніда Даниловича, один із багатьох. Зрозуміло, що російський агітпроп про таке навряд чи згадуватиме - не тема для патріотичного лохтрону для проросійського соціуму.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Мистецький погляд»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.