Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ющенко взявся за справу Чорновола

Політика Регіон: м.Київ 8339 переглядів

Опубліковано - 23.08.2006 16:03 | Всі новини | Версія для друку

Ющенко взявся за справу Чорновола
Ющенко взявся за справу Чорновола
Президент Віктор Ющенко дав доручення керівництву правоохоронних органів щодо продовження розслідування загибелі В'ячеслава Чорновола.

"Ми зараз повертаємося до цього питання у вигляді чергового доручення Президента", - сказав він журналістам після відкриття пам’ятника загиблому лідерові Народного руху в Києві.

Президент висловив переконання, що "виходячи з тих матеріалів, які накопичилися в прокуратурі та слідчих органах", правоохоронці повинні вийти "на нові висновки, які скоріше всього підведуть нас до того, що це не була побутова історія".

"Я не хочу випереджати розслідування, але зазначу, що для влади і для правоохоронних органів це є темою професійного сумління і громадської свідомості", - сказав Ющенко.

Під час урочистої промови Ющенко наголосив, що те, що Україна зустрічає 15 річницю незалежності без Чорновола – "це щось неправильно".

Разом з тим, лідер НРУ Борис Тарасюк зазначив, що обов’язковим завданням влади є розслідування справи про загибель Чорновола.

У свою чергу, вдова Чорновола Атена Пашко в коментарі "Українській правді" висловила сподівання на завершення розслідування справи щодо "цинічного вбивства" її чоловіка. На даний момент, за її словами, жодної офіційної інформації щодо стану розслідування справи у неї немає.

Пам’ятник Чорноволу відкрили у середу Ющенко та Пашко. Окрім них, квіти до пам’ятника також поклали прем’єр Віктор Янукович, спікер Олександр Мороз, Тарасюк і заступник голови Київської міськдержадміністрації Олесь Довгий, а також дружина президента Катерина Ющенко.

Слідом за вищими особами держави квіти поклали представники уряду та різних політичних сил. Водночас сина В’ячеслава Чорновола Тараса під час відкриття пам’ятнику помічено не було.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.