Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сафарі на маленьких українців. Правоохоронці виправдали чергового мажора-убивцю

Кримінал Регіон: Харківська область 7495 переглядів

Опубліковано - 16.07.2009 16:50 | Всі новини | Версія для друку

Сафарі на маленьких українців. Правоохоронці виправдали чергового мажора-убивцю
Сафарі на маленьких українців. Правоохоронці виправдали чергового мажора-убивцю
Кримінальна справа за фактом ДТП за участю сина депутата Харківської облради від Партії регіонів Олега Каратуманова, Дмитра, порушуватися не буде через відсутність складу злочину.

Про це заявив заступник прокурора області Олег Анпілогов.

За його словами, розслідування ДТП за участю Дмитра було проведене в повному обсязі, і слідство було припинене.

При цьому адвокат Каратуманова Сергій Веприцький знаходиться у відпустці, і відмовився коментувати що-небудь по телефону.


Як повідомлялося раніше, 31 жовтня автівка, якою керівав син депутата Харківської обласної ради Олега Каратуманова (Партія регіонів). Дмитро, скоїла наїзд та вбила студента Харківського національного університету Івана Гаражу.

Як з'ясували правоохоронці на місці події, автомобіль Audi А8, яким керував Дмитро перевищив швидкість і збив людину. Про це, зокрема, свідчив характер травм загиблого - у момент зіткнення йому відірвало ногу.

Тоді, Дмитро повідомив представників правоохоронних органів, що є жителем Харкова, 1989 року народження, але від подальших пояснень відмовився, а після приїзду адвоката був госпіталізований в міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної допомоги. Однак, пізніше з'ясувалося, що він повідомив міліції неправдиві відомості про дату свого народження. «Він народився в 1991 році і взагалі не мав права сідати за кермо», - відзначив тоді Сергій Дягильов, начальник ЦОС ГУ МВС України в Харківській області. Окрім того, на машині, яка належить депутату-регіоналові були номерні знаки, які не відповідали її офіційно зареєстрованим, тобто - липові.

Окрім того, за версією правоохоронців, які були безпосередньо на місці події, Дмитро Каратуманов намагався втікти з місця події, оскільки його автівка була затримана на певній відстані від місця події, яке значно перевищує гальмівний шлях.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.