Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія завершує анексію окупованої території Грузії

Новини Сакартвело 9607 переглядів

Опубліковано - 4.08.2009 21:07 | Всі новини | Версія для друку

Росія завершує анексію окупованої території Грузії
Росія завершує анексію окупованої території Грузії
Сьогодні опівночі буде закритий державний кордон Південної Осетії з Грузією, повідомив південноосетинський президент Едуард Кокойти на нараді з керівниками силових структур.

Як підкреслив глава республіки, останнім часом почастішали провокації з боку Грузії; крім того, там відмічені випадки захворювання грипом A (H1N1) і існує небезпека проникнення цього захворювання на територію в Південній Осетії, повідомили в республіканському Міністерстві друку і масових комунікацій.

За словами Кокойти, "щоб забезпечити безпеку населення від захворювання "свинячим грипом", а також для недопущення всякого роду провокацій з грузинського боку", сьогодні опівночі буде закритий держкордон РПО. При цьому "всі пересування через державний кордон між Південною Осетією і Грузією як для автомобільного транспорту, так і в пішому порядку" будуть припинені, додав він.

Сьогодні ж Кокойти заявив, що республіка готова вступити до складу Російської Федерації.

"Народ Південної Осетії хоче об’єднатися з Росією, - сказав Кокойти в інтерв’ю Reuters. Він нагадав, що у 98% жителів республіки російські паспорти.

Тим часом, посол Південної Осетії в Росії Дмитро Медоєв сьогодні заявив журналістам, що Південна Осетія до Росії приєднуватися не збирається - республіка будуватиме самостійну державу.

Від “Аратти”: Із самого початку військової агресії Росії проти суверенної Грузії було очевидно, що ніякого "примушення до миру" не відбувається.

Відбувається процес анексії території суверенної держави за допомогою військової сили. Тепер, менш ніж за рік - він стає доконаним. Далі суто технічний розгляд у Думі та сім’я братніх народів СРСР, вибачайте, Російської Федерації отримає поповнення.

На очах у всього світу.

І нам, українцям, треба якомога швидше робити висновки, бо наступними - будемо саме ми.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Новини Сакартвело»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.