Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Єханурова звинувачують у махінаціях з газом?

Політика 7526 переглядів

Опубліковано - 1.09.2006 13:38 | Всі новини | Версія для друку

Єханурова звинувачують у махінаціях з газом?
Єханурова звинувачують у махінаціях з газом?
Екс-губернатор Луганщини Олександр Єфремов стверджує, що уряд Юрія Єханурова проводив махінації на газовому ринку країни, що в результаті і призвело до банкрутства “Нафтогазу України”.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Дело" .

"Пару днів назад я розмовляв з Миколою Азаровим. Він мені показав графіки цінової політики по газу. Я був вкрай здивований з приводу того, що робив попередній уряд. На ціні вітчизняного газу, що продавали населенню, діставали прибуток 123%. Коли працював Кабмін Януковича, закладався збиток у 12% для того, щоб "Нафтогаз України" відшкодовував його з інших доходів", - зазначив Єфремов.

"А по промисловій групі прибутковість постачань газу для цієї фірми складала на 1 тис. кубометрів 473 грн. І при цьому компанія має мільярдні збитки. Це документально підтверджено. Потрібно розбиратися. І тепер є кому. Прийшли професіонали", - додав він.

На питання, чи дійсно в Партії регіонів на сьогодні намітився серйозний внутрішній конфлікт по лінії "партія миру" і "партія війни", Єфремов завірив, що ніякого розколу в партії немає.

"Є плюралізм думок. Я беру участь у всіх засіданнях на різних рівнях. Суперечки бувають дуже і дуже гарячі. Кожний доводить свою точку зору. І голосування далеко не завжди одноголосні. Це чудово, це демократично. Нам не потрібен указуючий перст", - зазначив він.

Серед найдискусійніших Єфремов згадав питання підписання Універсалу і відзначив, що регіонали не знімають для себе питання федералізації.

"Федералізація з об'єктивних причин не може бути знята, тому що в країні є різні інтереси і реальні історичні передумови", - зауважив "регіонал".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.