Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Спустився з гір - став зіркою Інтернету

Чудасії і дивацтва 12362 перегляди

Опубліковано - 29.09.2009 17:32 | Всі новини | Версія для друку

Таджик Джіммі готується до багатства і слави
Таджик Джіммі готується до багатства і слави
Гастарбайтер з Коломни став новою зіркою Інтернету з піснею “Джіммі, Джіммі, ача, ача”

Гастарбайтер з Коломни Баймурат Аллаберієв став новою зіркою інтернету. Його пісня “Джіммі, Джіммі, ача, ача” з індійського кінофільму “Танцюрист диско”, викладена на Youtube, “зводить з розуму мільйони”, пише "Московський комсомолець".

Кореспондент видання взяв у нової зірки його перше інтерв'ю. Ще недавно він пас вівці в горах Таджикістану. Тепер Баймурата розкручують. Таджик Джіммі (так називають Аллаберієва) вже і не думає про повернення до рідного Таджикістану. Він готується до багатства і слави.

"Мало хто здогадався б, що ця людина ще зовсім недавно працювала вантажником в підмосковній Коломні. У білих штанях і гостроносих туфлях він старанно перестрибує через московські калюжі", - пише газета. Машини у нього поки немає.

Баймурату 38 років. Його сім'я залишилася в Таджикістані, а сам він за походженням - узбек. Через рік після того, як охоронець складу, на якому і працював Баймурат, виклав відео його виступу в інтернет, “Таджика Джіммі” запросили виступити в один московський клуб. "У дешевій білій сорочці з візерунком з жовтих м'ячів він заправляв публікою так, як ніби все життя збирав стадіони", - пише газета.

Як розповів газеті Баймурат, він і раніше багато виступав - в Таджикістані, в своєму селі. Грав і співав на весіллях. "Та ще і півтора роки в горах співав, коли вівці пас", - говорить він. За його словами, він склав понад 150 пісень.

"У Петербурзі мені сподобалося. Мене впізають на вулиці. Проблем з міліцією більше немає. Іноді зупиняють, просять документи, але тут же відпускають. Говорять про мене, що я зірка. Мені б ще тільки громадянство російське", - говорить Баймурат.

Раніше нього звали Оймахмад, що означає "сонячний", а після успіху він змінив ім'я на Баймурат, що в перекладі українською означає "багата людина". Зараз він записує свої перші пісні на студії.

"Талант проявився у мене в 17-18 років. Одного разу я помітив, що можу співати і чоловічим, і жіночим голосом. Аллах дав. Потім став розвивати в собі це", - розповів Баймурат.

Продюсер Ілля Бортнюк, що працює з Баймуратом, говорить про перший альбом обережно: "Альбом зараз не має значення. Буде пісня - запишемо. Важливіше концертна програма. Може, буде альбом, може, не буде. І якщо у нас нічого не вийде з Баймуратом, значить, розійдемося, і все".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Чудасії і дивацтва»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.