Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вже є двоє бажаючих порулювати на Банковій

Вибори-2010 10748 переглядів

Опубліковано - 21.10.2009 10:22 | Всі новини | Версія для друку

Вже є двоє бажаючих порулювати на Банковій
Вже є двоє бажаючих порулювати на Банковій
Народний депутат України від фракції НУ-НС, голова Комітету ВР з безпеки і оборони Анатолій Гриценко сьогодні зареєстрував документи в ЦВК як кандидат в Президенти.

На питання журналістів про те, чи хотів він прийти першим, політик відповів: "Я прийшов о 9 ранку, тому що о 10 мені вже потрібно бути в парламенті".

Вчора в ЦВК першим реєструвався кандидат в Президенти Рябоконь Олег Васильович.

Вчора з'їзд лівого блоку висунув голову компартії України Петра Симоненка кандидатом у Президенти України.

Як повідомлялося раніше, Конституційний Суд України визнав такими, що не відповідають Основному закону, п’ять положень Закону “Про вибори Президента України” у редакції, прийнятій Верховною Радою 21 серпня 2009 року.

Зокрема, КС визнав неконституційним положення щодо обов’язкового перебування громадян України на консульському обліку для того, щоб брати участь у голосуванні.

Також КС визнав неконституційним положення щодо обов’язкового проживання кандидата на посаду члена виборчої комісії на відповідній території.

Крім того, неконституційним, згідно з рішенням КС, є положення щодо неможливості оскарження в судовому порядку протоколів, складених виборчими дільницями.

На думку КС, не відповідає Основному закону і положення, що позови щодо оскарження рішень, дій чи бездіяльності суб’єктів виборчого процесу, не розглянуті судом протягом двох днів з часу закінчення голосування на виборчих дільницях, залишаються без розгляду.

Також КС вважає, що неконституційною є заборона на здійснення судом повноважень щодо забезпечення позову у спорах, які стосуються призначення, підготовки і проведення виборів Президента.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.