Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Януковича висунули кандидатом у Президенти

Вибори-2010 8986 переглядів

Опубліковано - 23.10.2009 20:02 | Всі новини | Версія для друку

Януковича висунули кандидатом у Президенти
Януковича висунули кандидатом у Президенти
Партія регіонів висунула свого лідера Віктора Януковича кандидатом в Президенти.

Таке рішення було ухвалене на 12-му з’їзді партії одноголосно 592 делегатами, присутніми на з’їзді

У 12-му з’їзді партії беруть участь 597 делегатів.

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович обіцяє надати 5-річні податкові канікули для підприємств малого і середнього бізнесу у разі обрання його Президентом.

Про це він сказав на 12-му з’їзді ПР, представляючи свою передвиборну програму «Україна для людей».

«Я дам податкові канікули на 5 років для всього малого бізнесу і звільню малий бізнес від плати за реєстрацію і видачу всіх дозвільних документів», - сказав Янукович.

Крім того, він пообіцяв зменшити податки в 3 рази для підприємств, на яких створюються нові робочі місця і запроваджуються новітні технології.

Також лідер ПР підкреслив, що у разі свого обрання главою держави разом зі своєю командою створить якнайкращі в Центральній і Східній Європі умови для інвестицій.

Також Янукович відзначив, що його програма гарантує підтримку вітчизняного виробника.

Він підкреслив, що після можливої перемоги на президентських виборах однієї з його цілей буде підвищення рівня життя українців і забезпечення збільшення чисельності населення країни до 50 млн. чоловік.
Від “Аратти”: наразі побачивши посули щойно висунутого кандидата у Президенти, особливо його програму із високоінтелектуальною назвою "Україна для людей", ми чомусь пригадали інший високоінтелектуальний технологічний продукт: "зростання добробуту кожного вже сьогодні".

Щоправда, українського дива у вигляді зростання добробуту пересіного українця ми так і не побачили. Лише бачили стрімке зростання добробуту українців непересічних, в тому числі й самого Лідера.

Що ж до задекларованих щойно податкових канікул для малого й середнього бізнесу, то нам чогось здалося, що це досить невдалий лохотрон. Бо зростання соціальних стандартів, нещодавно продавлене регіоналами у парламенті, якось не стикується із неминучим зменшенням надходжень до бюджету.

До того ж можемо нагадати усім, в тому числі щойно висунутому кандтидатові: чинна Конституція України не дозволяє Президенту втручатися своїми підзаконними актами у економічні питання. Найбільше що може гарант - написати законопроект і не факт що його ухвалить парламент.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда”
Фрідріх Ніцше

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.