Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кандидат від Хоружівки? Земляки попросили гаранта не залишати Банкову

Вибори-2010 8479 переглядів

Опубліковано - 26.10.2009 17:12 | Всі новини | Версія для друку

Кандидат від Хоружівки? Земляки попросили гаранта не залишати Банкову
Кандидат від Хоружівки? Земляки попросили гаранта не залишати Банкову
Президент Віктор Ющенко вдруге йде на вибори як скамовисуванець. Невже однопартійці з “Нашої України” вперто не бажають нести політичну відповідальність за свого лідера?

У рамках робочої поїздки до Сумської області Президент України Віктор Ющенко разом з родиною: дружиною Катериною, дітьми Христинкою, Софійкою та Тарасом відвідали рідне село Глави держави Хоружівку, півідомляє прес-служба.

Після урочистої літургії у церкві Св. Апостола Андрія Первозванного Віктор Ющенко звернувся до односельчан з вітальним словом.

Глава держави охарактеризував основні здобутки 4 років свого президентства – утвердження базових принципів демократії – свободи слова та свободи вибору; зрушення в економічній сфері; суттєве зростання заробітної платні та пенсій, збільшення фінансування ключових соціальних програм. Віктор Ющенко наголосив, що демократичними здобутками, нашими європейськими успіхами, нашим національним відродженням, яке відбулося в останні роки, треба пишатися, адже це ті основи, без яких неможливе вільне й достойне життя українців, неможливе економічне процвітання держави.

У свою чергу громада Сумщини попросила Віктора Ющенка залишитися якнайдовше лідером нації, який єдиний захищає національні інтереси.

За старими українськими традиціями, Президентові України разом із благословенням односельчан вручили як символ сили хліб з печі та пригоршню землі з рідного села.

У робочій поїздці Президента України супроводжують представники інтелігенції, у тому числі Євген Сверстюк та Дмитро Павличко.

Планується, що завтра, 27 жовтня об 11.00, Президент України Ющенко буде подавати документи в Центральну виборчу комісію на реєстрацію кандидатом у Президенти.

Після подання документів Ющенко звернеться до членів своєї команди з короткою промовою.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.