Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Єрохіна міг замовити і соратник Януковича

Кримінал 7938 переглядів

Опубліковано - 7.09.2006 16:33 | Всі новини | Версія для друку

Єрохіна міг замовити і соратник Януковича
Єрохіна міг замовити і соратник Януковича
За версією правоохоронних органів, замовником убивства полковника міліції Романа Єрохіна, крім депутата з БЮТ, може бути і депутат з Партії регіонів.

За версією правоохоронних органів, замовником убивства полковника міліції Романа Єрохіна, крім депутата з БЮТ, може бути і депутат з Партії регіонів.

Про це в четвер пише газета Сегодня.

Як зазначає видання, представник однієї з названих політичних сил і замовив Єрохіна посереднику, яким міг бути офіцер ГУБОЗ Сергій Б.

Газета також відзначає, що, за версією слідства, могло замовлятися не убивство, а можливо, викрадення з метою знайти компромат проти Єрохіна.

Посередник у свою чергу домовляється з організатором, у чому, за версією слідства, підозрюється екс-убозовець Вадим К., який разом із посередником Сергієм Б. перейшов у київську обласну міліцію з донецького регіону.

Організатор вийшов на офіцера податкової міліції Андрія П., який залучив до справи, а саме стеження і викрадення Єрохіна, свого товариша Олександра та громадянина Х.

У той же час, сам Андрій П., затриманий правоохоронними органами, зізнався, що не знав, ким є Єрохін. Він мав привезти полковника "для розмови".

Андрій повідомив, що стрілянина сталася несподівано. За його словами, співучасники брали зброю лише для самооборони і щоб при передачі Єрохіна їх, як небажаних свідків, не застрелили.

Стрілянина ж відбулася, коли Єрохін, перебуваючи у машині, спробував з неї вискочити. У нього вистрілили три рази. Однак він ще намагався чинити опір. Тоді на нього надягли наручники.



До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.