Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Свинячий грип винайшли фармацевти Рокфеллера?

Світ навколо нас 9426 переглядів

Опубліковано - 1.11.2009 04:42 | Всі новини | Версія для друку

Свинячий грип винайшли фармацевти Рокфеллера?
Свинячий грип винайшли фармацевти Рокфеллера?
Міжнародні фахівці, що займаються викриттям діячів нелегальної фарміндустрії, у вересні цього року опублікували нову версію походження свинячого грипу.

З цієї медично-конспірологічної теорій випливає, що вірус A/H1N1 і вакцину від нього розробили в нью-йоркському картелі, що входить до трасту Девіда Рокфеллера, повідомляє "Новий регіон".

Доктор Леонард Горовіц (Leonard Horowitz) і журналістка Шеррі Кейн, які ведуть розслідування, назвали винахід вірусу «геноцидом». Документи, що викривають ініціаторів «свинячого геноциду», подані до ФБР.

З огляду на безпрецедентну природу і важливість цієї інформації, доктор Горовіц дав офіційні письмові свідчення під присягою і звернувся до активістів всього світу з проханням розповсюдити інформацію.

«Траст Девіда Рокфеллера, в якому бере участь декілька могутніх партнерів з Уолл Стріт, включаючи таких медіа-магнатів як Руперт Мердок, Мортон Цукерман, Томас Глоусер, а також колишній голова ради директорів Федерального Резервного Банку Нью-Йорка Джеррі Спрейер звинувачуються в підготовці спланованого глобального геноциду», - йде мова в заяві, поданій до ФБР через команду юристів, зібрану, щоб зупинити примусову вакцинацію населення.

«Цей траст контролює глобальні біотехнологічні дослідження і розробки. Комерційна охорона здоров'я також практично повністю керуються цим трастом, включаючи майже повну підвладність йому основних ЗМІ, що використовуються для пропаганди і реклами продукції і послуг цього злочинного картеля. Також цей траст чинить вплив на регулювання ринку фармацевтичних і природних препаратів, в основному використовуючи сили медіа-концернів для формування громадської думки і маркетингу» - свідчить доктор Горовіц.

Серед найбільш сенсаційних одкровень у ході розслідування Горовіцем і Кейн є докази, що доводять причетність глави Silverstein Properties Inc. Ларрі Сільверстайн до організації терористичної атаки 9/11, а також до геополітичної та економічної діяльності фармкартеля з метою зменшення чисельності населення.

Ларрі Сільверстайн, колишній орендар Світового Торгового Центру (WTC) в Нью Йорке, що дав згоду на детонацію двох його будівель, є головним підозрюваним в ході розслідування “Правда про 9-11”. Сільверстайн нині є співвласником і орендарем приміщень для біотехнологічного траста, заснованого Девідом Рокфеллером.

«Якщо цим людям зійшло з рук вбивство більше трьох тисяч людей за 8 секунд, під час теракту дев'ятого вересня 2001-го, то вони цілком здатні піти на знищення мільйонів і навіть мільярдів людей у всьому світі за допомогою комплексної пандемії свинячого грипу», - коментує свої свідоцтва доктор Горовіц.

«Я молюся, щоб розкриті мною докази змогли врятувати мільйони життів і допомогли активістам звернутися до президента Барака Обами, вимагаючи законного розслідування цих злочинів проти людства.

Коли я останній раз зв'язувався з ФБР, то попереджав про майбутні спалахи сибірської виразки за тиждень до того, як про перші випадки було оголошено в пресі», - говорить доктор Горовіц.

«Їм було потрібно 6 місяців, щоб відреагувати. Цього разу я попереджаю Відділ правосуддя за місяць до початку найсмертоноснішого геноциду за всю історію. Я молюся, щоб вони прийняли мої відомості до розгляду і призначили повноцінне розслідування, а також добилися ухвали суду про припинення масової вакцинації проти свинячого грипу».

Враховуючи безпрецедентну природу і важливість цих відомостей, доктор Горовіц дав офіційні письмові свідчення під присягою, з тим, щоб інші активісти розповсюдили цю інформацію і попередили уряди держав всього світу, щоб зупинити масову вакцинацію і не стати співучасниками злочину проти людства.

Офіційної реакції від ФБР поки ще не було.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.