Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Луценко підозрює, що ГПУ “поховає” справу Єрохіна

Кримінал 8274 перегляди

Опубліковано - 8.09.2006 20:34 | Всі новини | Версія для друку

Луценко підозрює, що ГПУ “поховає” справу Єрохіна
Луценко підозрює, що ГПУ “поховає” справу Єрохіна
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що Генпрокуратура затягує розслідування справи про вбивство полковника МВС Романа Єрохіна.

"Всі ці дні прокуратура, яка забрала цю справу в нас (МВС), не зробила жодних серйозних слідчих дій у цій справі. Я вважаю, що це свідчить про намагання затягнути цю справу, а можливо і приховати істину", - сказав Луценко на брифінгу в п'ятницю.

Міністр також вважає, що розслідування цієї справи є під загрозою.

За словами Луценка, він звернувся до генпрокурора Олександра Медведька з проханням замінити слідчого у цій справі. "Я обурений тим, як ведеться це слідство зараз", - зазначив він.

Саме зі своїм проханням змінити слідчого Луценко пов'язує прес-конференцію Медведька, на якій він висловив сумнів у професійності міністра МВС.

"Давайте залишимо в спокої мою професійність. Давайте відповімо на одне питання – хто замовив і вбив полковника міліції. Більше в мене до прокуратури питань немає", - заявив міністр МВС.

Коментуючи слова прокурора про те, що йому нічого не відомо про причетність до вбивства Єрохіна когось із народних депутатів, Луценко сказав: "Сьогодні генпрокурор сказав, що не знає цих обставин. Можливо, як він каже, вони є в міліцейській частині справи. Так, він не знає цих обставин".

Луценко також нагадав, що поки справа Єрохіна знаходилася у МВС, правоохоронці затримали двох полковників податкової міліції, які засвідчили, що "на їхніх очах було тяжко поранено Єрохіна в автомобілі".

На допиті вони, за словами міністра, вказали "на конкретну особу – пана Ключковського, який був при цьому присутній".

"Ключковський був затриманий, дав явку з повинною, після цього слідчий прокуратури до сьогоднішнього дня його не допитав, не провів очну ставку між ним і податківцями, в результаті чого адвокат допоміг Ключковському усвідомити своє становище – він відмовився від явки з повинною і сказав, що стріляв у себе від поганого настрою", - сказав Луценко.

"Якщо прокуратура так буде розслідувати справу, то мені сумно", - додав він.

Міністр також повідомив, що після затримання цих свідків правоохоронців було допитано співробітниками прокуратури, "щоб дізнатися, якими методами їх затримували".

"Методи були нормальні, законні", - сказав Луценко.


До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.