Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Юлія Тимошенко: репресії тривають

Політика 8060 переглядів

Опубліковано - 11.09.2006 17:37 | Всі новини | Версія для друку

Юлія Тимошенко: репресії тривають
Юлія Тимошенко: репресії тривають
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила про продовження репресій щодо членів її блоку.

Вона також заявила, що офіційне оформлення діяльності опозиції відбудеться після підписання угоди про створення коаліції.

"Офіційно оформити опозиційну діяльність можна буде після створення провладної коаліції і підписання коаліційної угоди", - зазначила Тимошенко.

За її словами, "продовжується переслідування депутатів БЮТ Турчинова і Кожем’якіна". За словами Тимошенко, непокоїть велика кількість перевірок підприємств депутатів її блоку. "На підприємствах депутатів від нашого блоку, точніше тих, хто займався бізнесом до того, як стати депутатом, проводиться безліч перевірок", - сказала вона.

Крім того, за словами Тимошенко, депутатів від БЮТ продовжують "викликати до себе визначені кола керівників Партії регіонів і пропонують гроші, преференції і посади, намагаючись таким чином зруйнувати опозиційну силу зсередини".

"Якщо так починають дружити з опозицією, то це дуже екзотична дружба", - додала Тимошенко.

Вона підтвердила факт її зустрічей з деякими депутатами від "Нашої України" щодо їхнього приєднання до міжфракційного опозиційного об’єднання. "Справді, я веду переговори з представниками всіх політичних сил, і ми не ховаємо того, що хочемо, щоб у парламенті була створена сильна опозиція", - сказала лідер БЮТ.

У той же час Тимошенко відмовилася прогнозувати кількість депутатів, які приєднаються до опозиції, зіславшись на те, що про це можна буде говорити також тільки після остаточного формування провладної коаліції.

Раніше про відхід в опозицію заявляло керівництво БЮТ, Українська народна партія, партія "Реформи і порядок" і декілька представників "Нашої України", незгодних із приєднанням цього блоку до коаліції в складі Партії регіонів, СПУ і КПУ.

Від "Аратти": ми чомусь не маємо сумнівів, що "робота з опозицією" відбувається саме так, як сказала Тимошенко. Бо ж унівесальний уряд рекрутував у владу "проффесіоналів" останнього кучмівського набору. А вони, напевно, фізіологічно не здатні зрозуміти, що сьогодні реалії вже інші. І будь-яка їхня незаконна дія навряд чи залишиться поза увагою суспільства. І ми сподіваємося, що наші громадяни не стануть мовчазними свідками неправомірних дій людей, які тимчасово обіймають владні посади. Бо історія - не має реверсу.

Підготовлено за матеріалами інформагенств.



Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.