Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Росії - чергова трагедія з людськими жертвами

Надзвичайна подія 9610 переглядів

Опубліковано - 5.12.2009 04:02 | Всі новини | Версія для друку

Фото - РІА “Новості”
Фото - РІА “Новості”
Після вибуху та подальшої пожежі на вечірці в кафе в Пермі загинула 101 людина. Ще 160 осіб постраждали від опіків та отруєння димом.

Трагедія сталася близько години ночі за місцевим часом (22:15 за Києвом), на вечірці в кафе "Хромая лошадь" було близько 200 осіб. За попередніми даними, стався вибух піротехники, що викликав сильну пожежу на площі 400 квадратних метрів. Постраждалі переважно одержали опіки, отруєння димом і інші травми.

94 людини загинули на місці трагедії, від отриманих опіків та отруєння 7 осіб померли вже в лікарні, 140 госпіталізованих, з яких 85 знаходяться в тяжкому стані, повідомили в крайовому управлінні МНС РФ.

Слідчий комітет при прокуратурі Росії повідомив, що причиною пожежі став не теракт, а піротехніка. За даними регіонального управління МНС, при використанні піротехніки були порушені правила пожежної безпеки.

За дорученням Президента Росії Дмитра Медведєва, голова МНС Сергій Шойгу, який очолив урядову комісію з розслідування причин і надання допомоги постраждалим, а також міністр охорони здоров`я і соціального розвитку Тетяна Голікова і глава МВС Рашид Нургалієв вилітають на місце трагедії.

Генпрокурор РФ Юрій Чайка узяв розслідування під особистий контроль.

Керівник обласного Мінохоронздоров'я повідомив, що найближчим часом найважчі потерпілі будуть переправлені до Москви. У московських лікарнях, за його словами, для поранених з Пермі приготовано 55 місць.

Близько 02:00 за київським часом до Пермі з підмосковного аеродрому “Раменське” вилетів спеціальний літак Іл-76, на борту якого знаходяться п'ять модулів, розрахованих на перевезення 20 поранених.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.