Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сьогодні недоторкані братки Януковича захопили суд

Скандал 4855 переглядів

Опубліковано - 27.01.2010 12:38 | Всі новини | Версія для друку

Сьогодні недоторкані братки Януковича захопили суд
Сьогодні недоторкані братки Януковича захопили суд
Народні депутат від Партії Регіонів Валерій Бондик, Ельбрус Тадеєв і Юрій Мірошниченко намагаються одержати інформацію про принципи і порядок розподілу виборчих справ в Київському апеляційному адміністративному суді.

Сьогодні вранці депутати увірвалися в приймальню голови Київського апеляційного адмінсуду і почали вимагати вказану інформацію.

Нардепи примусили начальника відділення документального обороту відкрити комп’ютер з базою всіх справ. Вони повідомили про намір встановити контроль за діяльністю суду і цілодобове чергування в суді.

Голова Київського апеляційного адмінсуду Анатолій Денисов підтвердив даний факт і відзначив, що вони досі знаходяться в його приймальні.

Він повідомив, що у зв’язку з тим, що Мірошниченко і Бондик перешкоджають роботі суду, він звернувся до Ради суддів і проінформував про ситуацію.

Народний депутат від фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко заявив про перешкоджання головою Київського апеляційного адміністративного суду Анатолія Денисова в отриманні ним інформації про принципи і порядок розподілу виборчих справ між суддями цього суду.

За його словами, в середу він разом з депутатом Ради Валерієм Бондиком (ПР) прибув у Київський апеляційний адмінсуд, щоб у порядку здійснення депутатських повноважень з’ясувати, як у цьому суді застосовується закон, що набрав чинності з 1 січня, про автоматизований розподіл справ між суддями.

Він відзначив, що вони з колегою вирішили здійснити таку перевірку у зв’язку з низкою рішень цього суду щодо виборчих справ, законність яких викликає у них сумнів.

При цьому, за словами Мірошниченка, коли депутати поставили голові суду питання, як у такому разі в суді здійснюється розподіл справ і чи не призначаються суддями щодо окремих виборчих справ судді, які можуть ухвалювати незаконні рішення, вигідні одній із політичних сил, Денисов почав нервувати і перешкоджати депутатам отримати інформацію про порядок розподілу виборчих справ у суді від працівників апарату суду.

В результаті депутати викликали слідчо-оперативну групу прокуратури Києва для документації цих обставин.

Мірошниченко відзначив, що, за даними окремих експертів, Денисов може мати відношення до кандидата в президенти, прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, а отже може лобіювати її інтереси в суді.

Парламентар відзначив, що звертатиме увагу спостерігачів на президентських виборах на здійснення ретельнішого контролю за розглядом виборчих справ у вказаному суді.

Від “Аратти”: як бачимо, бєзпредєл недоторканих набуває обертів.

Власне, ми, як вибрці довго шукали, але так й не знайшли бодай одну норму закону, яка б дозволяла народному депутатові за допомогою фізичного чи морального насилля втручатися у діяльність правосуддя, тобто судової гілки влади. Згідно із Конституцією, судова влада не є ні філією законодавчої, ні підданими фракції Партії регіонів.

Хоча, ми вдячні нардепам-регіоналам за наочну і вчасну ілюстрацію того порядку, який вони улаштують в Україні у разі перемоги Януковича. Бо про людину судять не по словах, а по конкретних справах.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.