Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


БЮТівці погрожують морозгейтом

Подія дня 9454 перегляди

Опубліковано - 14.09.2006 15:55 | Всі новини | Версія для друку

БЮТівці погрожують морозгейтом
БЮТівці погрожують морозгейтом
Народний депутат України Олег Ляшко (фракція БЮТ) пообіцяв до кінця сьогоднішнього дня оприлюднити розшифровку телефонних розмов Андрія Клюєва «з іншими людьми», які підтверджують інформацію про те, що Партія регіонів підкуповувала нинішнього спікера Олександра Мороза з метою розвалу «помаранчевої коаліції».

Таку заяву Ляшко зробив на засіданні парламентської тимчасової слідчої комісії з питань розслідування звинувачень в підкупі народних депутатів України.

Також Ляшко пообіцяв, що днями, «завтра-післязавтра», проведе прес-конференцію, на якій оприлюднить аудіозаписи цих розмов. За його словами, окрім звернення до Генеральної прокуратури (ГПУ) з проханням розслідувати інформацію про підкуп депутатів, він надав ще сім сторінок матеріалів з доказами.

Водночас, на засіданні комісії було відзначило, що ГПУ повідомила, що жодних документів, окрім звернення, Ляшко не надав. Представник БЮТ пояснив це тим, що Генпрокуратура «не бажає розслідувати цю справу», оскільки Генпрокурор (Олександр Медведько - ред.) «наближений до Партії регіонів».

Ляшко повідомив також, що не відмовляється від запрошення в ГПУ для дачі пояснень. За його словами, він не з’явився в ГПУ раніше тільки тому, що на момент телефонного запрошення перебував за кордоном.

Слідча комісія ухвалила рішення провести наступне засідання 20 вересня, і запросити на нього лідера БЮТ Юлію Тимошенко.

Нагадаємо, 24 липня Ляшко повідомив, що звернувся до ГПУ з проханням порушити кримінальну справу за фактом підкупу Мороза депутатами від Партії регіонів. За його словами, він передав в ГПУ запис телефонної розмови представника Партії регіонів Клюєва із співрозмовником в Москві, в якому йшлося про те, що за розвал демократичної коаліції Мороз отримав 300 млн. дол. Вже наступного дня ВР створила тимчасову слідчу комісію з питань розслідування звинувачень в підкупі народних депутатів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.