Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Інтерпол чатує можновладців

Кримінал 7552 перегляди

Опубліковано - 15.09.2006 18:11 | Всі новини | Версія для друку

Інтерпол чатує можновладців
Інтерпол чатує можновладців
Інтерпол розшукує кадидатів у фракцію «СІЗО»: шоправда кандидати теж знають де від нього сховатися. Поки що...

За запитом департаменту кримінального розшуку МВС України депутат кримського парламенту, звинувачений в умисному вбивстві і пов’язаний з бандою « Башмаків», Рувім Аронов оголошений українським Інтерполом в міжнародний розшук. Про це повідомив керівник Національного центрального бюро Інтерполу в Україні Кирило Куліков на прес-конференції в Києві.

«За запитом департаменту кримінального розшуку МВС Аронов був оголошений в міжнародний розшук», - зазначив Куліков.

Він повідомив, що у вересні за запитом МВС України з Ізраїлю надійшла інформація, що Аронов з 1994 року є громадянином Ізраїлю. Таким чином, як пояснив Куліков, Аронов, балотуючись в депутати кримського парламенту, подав свідомо неправдиву інформацію про своє громадянство.

Відповідаючи на питання про те, як тепер повинні відреагувати депутати в парламенті, зокрема, чи повинні позбавити його депутатських повноважень, Куліков сказав: «Хай далі рішення ухвалює виборча комісія (Центрвиборчком )».

ОЗУ «Башмаки» - одне з наймогутніших злочинних формувань в Криму, яке діяло з початку 90-х років. Має свою назву за прізвищем лідера угрупування Віктора Башмакова, який був убитий на півострові 21 червня 1994 року. Ще одна потужна кримська ОЗУ «Сейлем» була розгромлена в кінці 1997 - початку 1998 років.

На рахунку ОЗУ близько 50 вбивств, 8 викрадень людей. Угрупування діяло з 1991 року і останній злочин, здійснений ними, був в 2005 році. Вбивства, за словами Євдокимова, здійснювалися в Криму, Запоріжжі, Києві, Харкові, Херсоні з використанням вогнепальної зброї і вибухівки. У затриманих членів ОЗУ вилучений арсенал зброї.

Не краші справи й у відомих vip-персон українського політикуму. У разі виїзду за межі кордону Російської Федерації екс- голови Державного управління справами України Ігоря Бакая і екс-мера Одеси Руслана Боделана, вони будуть затримані відповідними службами для вирішення питання про їх екстрадицію.

В той же час Куліков повідомив, що Бакай і Боделан поки не покидали меж РФ. «Велика Росія, але людина як би сама себе замкнула в межах Росії», - зазначив Куликов.

Раніше, навесні 2006 року Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що міліції відомо, де, з ким і коли живе Бакай, але доставити його в Україну поки немає можливості.

Як відомо, низка колишніх українських чиновників, звинувачених в корупційних діях, переховується від правосуддя в Росії і США. Зокрема, в Російській Федерації знаходяться екс-глава Державного управління справами Бакай, екс-глава МВС України Микола Білоконь і колишній мер Одеси Боделан. У США перебуває колишній губернатор Сумської області Володимир Щербань.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.