Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прем'єр луганчанам назвав винних, зрозуміло - не себе

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9599 переглядів

Опубліковано - 18.09.2006 18:55 | Всі новини | Версія для друку

Прем'єр луганчанам назвав винних, зрозуміло - не себе
Прем'єр луганчанам назвав винних, зрозуміло - не себе
Прем’єр-міністр Віктор Янукович заявляє про відповідальність попередніх урядів за підвищення цін на газ і тарифи для населення.

Про це він сказав в інтерв’ю журналістам в Луганську.

“Уряд Юлії Тимошенко спровокував ситуацію з підняттям цін на газ в Україні. Я вважаю, що вона несе політичну відповідальність за те, що так відбулося в нашій країні”, - сказав Янукович.

Він також зазначив, що тарифи за житлово-комунальні послуги для населення були підняті урядом Юрія Єханурова і відповідальним за це є блок “Наша Україна” (Єхануров очолював список “Нашої України” на виборах до парламенту в березні 2006 року - ред.).

“Потрібно тут наводити лад, і це стосується не тільки ціни на газ, електроенергію, житлово-комунальні послуги, це стосується в цілому ситуації з формуванням тарифів. Це питання терміново потрібно розглядати в парламенті, готувати законодавчу базу, якої не вистачає для здійснення державної політики”, - сказав Янукович.

Відповідаючи на питання журналістів про те, чи буде його уряд підвищувати тарифи на газ для населення, прем’єр сказав: “Одна справа ламати, інша справа будувати, все, що наламали, зараз не так просто відбудувати”.

Від “Аратти”: насмілимося нагадити прем'єру, що зараз біля керма влади його уряд від правлячої коаліції. І кадри повсюдно розставлені долеко не “помаранчеві”. Тільки щось із будівництвом в них явно не виходить. Тобто із суспільним будівництвом. На відзнаку від особистого, наприклад, у Феофанії.
І як ото Тимошенко, яка вже рік не прем'єр все ще заважає “проффесіоналам”? Чи це як у відомому прислів'ї про тацюриста, якому весь час певна частина тіла заважає?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.