Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардеп Москаль про ДТП кортежу Президента

Надзвичайна подія 6379 переглядів

Опубліковано - 21.04.2010 14:34 | Всі новини | Версія для друку

ДТП з кортежем Президента (фото УП)
ДТП з кортежем Президента (фото УП)
Народний депутат України, міністр внутрішніх справ опозиційного Кабміну Геннадій Москаль пояснив причини аварійної ситуації, в яку потрапив кортеж Президента України Віктора Януковича.

Москаль сказав: «Перш за все поясню, що сталася аварія зі «швидкою», яка належить Державному управлінню справами. Звідси запитання: навіщо Президенту пересуватися зі «швидкою»? Чи в Україну повернулися часи політбюро зразка 80-х, коли за Леонідом Іллічем постійно їздила така ж реанімаційна машина, як зараз за Януковичем?», повідомила прес-служба.

«По-друге, цьому нещасному випадку можна було запобігти. Бо причиною аварії послужило те, що ходові якості «швидкої» не відповідали можливостям інших машин кортежу. Вся увага водія була спрямована на те, щоб не випасти з кортежу, що призвело до аварійної ситуації на величезній швидкості і до людських жертв», - продовжив міністр внутрішніх справ опозиційного Кабміну.

Москаль наголосив, що «вже не раз і не двічі групи депутатів, в тому числі з «Народної самооборони» і з НУ, робили запити до МВС із наріканнями на ці барські кортежі, які зупиняють пів-Києва і призводять до «пробок» на дорогах, створюють аварійні ситуації. Населення скаржиться на кортежі Азарова, Януковича, а в МВС не звертають увагу. Якщо знову не звернути увагу, то можливе повторення людських жертв».

Щодо невизнання в ДАЇ інформації про причетність кортежу Президента до автокатастрофи, Москаль зауважив, що його це не дивує, бо «міліція сьогодні перестала бути органом, який служить народу України. Міліція сьогодні обслуговує правлячу партію. Як колись казали при СРСР про комітет Держбезпеки, що він є «вооруженный отряд партии», так і сьогодні МВС є озброєним загоном Партії регіонів».
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.