На підконтрольному київській владі підприємстві вирощували коноплю

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 23.09.2006 15:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1006

Посіви наркотичної культури росли на площі у 12 гектарів. Це територія станцій «Київводоканалу» в Бортничах, яку, між іншим, стерегла відомча охорона.

Загальна кількість вилученої невисушеної коноплі складає більше 60 тонн, вартість якої за цінами «чорного ринку» становить 120 млн. грн., повідомляє Департамент зв`язків з громадськістю МВС України.

Тепер правоохоронці провадять масштабну перевірку. Вони з’ясовують імена всіх, причетних до незаконної ниви.

Міліція не знає, як знищити посіви конопель

Столична міліція, яка 15 вересня в Бортничах на землях, що належать «Київводоканалу», виявила 12 га посівів конопель, шукає спосіб їх знищення.

Про це сьогодні на прес-конференції у Києві повідомив начальник ГУ МВС України в м. Києві Віталій Ярема, пише ForUm.

«Проблема полягає в тому, - сказав він, - що ми не можемо їх скосити до цих пір, тому що вони (коноплі) ростуть на болотистих торф'яниках, і туди техніка не може зайти, і люди навіть провалюються, і спалити не можемо, тому що загориться торф».

У зв'язку з цим, за словами Яреми, плантація конопель охороняється. Тим часом правоохоронні органи разом з місцевою владою шукають спосіб знищення посівів.

Крім того Ярема повідомив, що міліція встановила випадки, коли з цієї плантації брали коноплі. Зараз проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення осіб або обставин, за яких коноплі з'явилися на землях «Київводоканалу».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.