“Не мовчіть, не бійтесь! Ми переможемо!”

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.05.2010 09:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10093

Юлія Тимошенко закликає патріотів у вівторок, 11 травня, о 10-00 прийти до Верховної Ради заради підтримки дій опозиції.

Дорогі співвітчизники!

З моменту приходу до влади Януковича небезпечні події в нашій державі розгортаються настільки стрімко, що ми не маємо права втрачати час.

11 березня – неконституційно сформовано владу: коаліцію та уряд.

27 квітня – ратифіковано угоду про безстрокове перебування Чорноморського флоту в Криму. Нас позбавили частини території країни.

29 квітня – міністр оборони РФ поінформував світ, що Президент Росії доручив розробити Генеральний план розвитку Севастополя та Криму і втілити його в життя. Кримом вже почала управляти інша держава. Може дійти до того, що українцям доведеться оформляти візи, їдучи на відпочинок до Криму…

30 квітня – на зустрічі Азарова та Путіна запропоновано створити спільні підприємства на базі "Газпрому" та НАК "Нафтогаз України", "Росатому" та українського "Енергоатому", а також "Укрзалізниці", "Укргідроенерго", "Турбоатому", авіапрому та інших стратегічних підприємств державної власності, які є національним надбанням, основою нашої безпеки, енергетичної самодостатності та політичного суверенітету.

Зрозуміло, що створення таких спільних підприємств – це не партнерське об'єднання зусиль, а повне поглинання Росією енергетичного, транспортного та промислового потенціалу України. За історію нашої незалежності це наймасштабніша безкоштовна приватизація. Наприклад, частка українського "Нафтогазу" в об'єднанні з "Газпромом" оцінюється в 6,1%. Як Ви думаєте, хто буде керувати всіма цими корпораціями? Точно не Україна! Ці стратегічні підприємства більше ніколи не будуть нашими. Ми зникаємо, розчиняємося в безмежному російському просторі, нашу країну вбивають як незалежну державу. Цей план мав бути втілений ще в 2004 році. Нова влада здійснює його сьогодні.

Я звертаюся до Вас, незалежно від того, підтримуєте Ви мене чи ні. Зараз це не має значення. Я не вірю, що люди, які голосували за Януковича або за будь-якого іншого політика, хочуть залишитись без клаптика рідної землі в цьому великому, жорстокому та цинічному світі. Якщо сильна Україна для когось із наших громадян не є цінністю, то їм слід зрозуміти, що коли мі віддамо власну енергетику та промисловість, то чекати на дешеві газ, електроенергію та тепло від нових господарів нам вже не доведеться.

Сьогодні більшість людей хочуть спокою, а не виснажливої боротьби за Україну. Хтось наївно очікує на значне збільшення пенсій і заробітних плат. Але, насправді, у кожного з нас підступно відбирають державу. Зараз ми як народ складаємо дуже складний іспит. 17 травня Янукович планує підписати з росіянами ще десяток принизливих угод про остаточну здачу національної власності. Від того, чи зможемо ми дати відсіч нищенню України, залежить, чи матимуть наші діти й онуки власну країну. Часу обмаль, діяти треба негайно! Тільки рішучий всенародний опір дасть шанс на порятунок.

Закликаю негайно створити координаційний орган народного опору – Комітет захисту України та його представництва в кожному регіоні, місті, районі та селі. Ми разом розробимо дієвий план термінового усунення Януковича від влади. Він думає, що з народом можна не рахуватись, проте ми змусимо його це робити!

Прийдіть 11 травня о 10:00 до Верховної Ради та захистіть Україну!

Не мовчіть! Не бійтесь! Ми переможемо!


Юлія Тимошенко


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.