“Донбас гоніт порожняк”

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 12.05.2010 02:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10106

Янукович визнав, що не знає, як зробити життя кращим вже сьогодні.

Президент України Віктор Янукович заявляє, що у другому півріччі поточного року розпочнеться робота над створенням стратегічної програми розвитку України до 2020 року. Про це В.Янукович заявив під час першого засідання Ради регіонів, яке відбулося у вівторок в Адміністрації Президента, повідомляє УНІАН.

В.Янукович наголосив, що очолювана ним вертикаль влади вже у червні запропонує перші конкретні реформи, які необхідно провести в країні.

«Коли вони (реформи – ред.) почнуть працювати і давати результати - життя покаже», - зауважив глава держави, додавши, що ефективній реалізації реформ заважають наслідки світової економічної кризи.
Водночас він підкреслив, що «новації, модернізації в країни повинні відбуватися постійно».

«Суспільство очікує, що все сьогодні стане набагато краще, ніж було учора. Безумовно, якщо б ми знали, як це можна зробити, ми б це зробили. Але рецепту такого немає», - сказав В.Янукович.

Разом із тим Президент наголосив, що за рахунок організації ефективної системи влади і ефективного використання наявних ресурсів необхідно поступово переходити від антикризових заходів до політики перспективного зростання.

«Вже у другому півріччі почнемо працювати над стратегічною програмою розвитку України до 2020 року», - поінформував Президент.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.