Тимошенко пообіцяла киянам припинити знущання з боку банди Черновецького-Януковича

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 1.06.2010 15:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10339

У БЮТ готують позов до суду і мають намір скликати позачергову сесію Київради для скасування рішення про збільшення комунальних тарифів, - заява Тимошенко.

Юлія Тимошенко: ми припинимо знущання над киянами з боку банди Черновецького-Януковича

"Відразу після підписання ганебних Харківських угод Янукович на всю країну заявив, що тепер уряд зможе не підвищувати комунальні тарифи", - йде мова у заяві, яка розміщена на офіційному сайті лідерки БЮТ.

"Минуло трохи більше місяця – і ми отримали підтвердження, що Крим здали задарма: ніякого дешевого газу в Україні за Януковича не буде. Сьогодні стало відомо, що згідно з рішенням столичного керівництва вже з 1 липня кияни платитимуть за гарячу воду і опалення в півтора рази більше, а до кінця року тарифи підвищуватимуть ще кілька разів. Крім того, скрізь у Києві проходять псевдогромадські слухання, на яких затверджується підвищення у 3-4 рази тарифів на утримання будинків і прибудинкових територій.

Зрозуміло, що зростання комунальних тарифів у столиці – це не самостійне рішення мера Черновецького, який висить на гачку в Януковича. Думаю, всі кияни мають знати, що "Київенерго" належить представникам Партії регіонів. Бандити прийшли до влади, щоб "доїти" українців усіма можливими способами. І не дарма ця банда зараз готується приставити до Черновецького донецького генерал-губернатора: удвох чистити гаманці киян можна буде вдвічі швидше і ефективніше.

Блок Юлії Тимошенко захищатиме киян усіма можливими способами. У нас є чіткий план, щоб зупинити дію злочинних розпоряджень КМДА про підвищення тарифів. Ми вже готуємо позов до суду і маємо намір скликати позачергову сесію Київради для скасування рішення. Знущання банди Черновецького-Януковича над столицею необхідно припинити", - говориться в зяві Юлії Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.