Вчені: Вживання матюків веде до імпотенції

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 28.09.2006 16:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1045

Таке несподіване відкриття зробив ще в 2004 році науковий керівник Центру екологічного виживання і безпеки Геннадій Чеурін. За його словами, він довідався справжнє походження нецензурної лайки і досвідченим шляхом довів її згубний вплив на людський організм у побуті.

Геннадій Чеурін

Як заявив на прес-конференції пан Чеурін, мат - це святі слова, що у стародавності застосовувалися російськими чоловіками під час проведення обрядів і ритуалів для "виклику сили роду", повідомив "Єкатеринбург Он-Лайн".

"Уживати ці слова можна було лише 16 днів у році, а потім вони були під найсуворішою забороною, - пояснив Геннадій Чеурін. - І коли в наш час чоловіки без потреби вимовляють ці сакральні слова, то це неминуче веде до реальної імпотенції. А якщо матюкається жінка - вона повільно перетворюється в чоловіка".

За словами автора гіпотези, його слова підтверджують недавні дослідження групи російських учених: дослідники випробували вплив нецензурної лайки на воді, яка, за переконанням Геннадія Чеуріна, володіє "пам’яттю".

Вчені вилаяли рідину добірним матом, після чого полили нею насіння пшениці. "У результаті, з тих зерен, що були политі водою з агресивним матом, зійшло тільки 48%, з тих, що побутовим - 53%, а насіння, политі святою водою проросли на 93%. Страшно представити, що відбувається з людським організмом", - помітив дослідник.

Володимиру Жириновському загрожує небезпека. Як, доречі, й багатьом іншим відомим політикам. І не тільки політикам.

Геннадій Чеурін також назвав прізвище людини, що, на його думку, винний у тім, що сакральні слова стали повсюдно відомі. "Письменник Афанасьєв повідав ці слова у своїх "Заповітних казках", а робити це категорично було заборонено, - говорить Чеурін. - Точно так і твір "Лука Мудіщев", Пушкін написав для весільних ритуалів, а не для загального прочитання!" (авторство цього твору належить поетові Івану Баркову).

Крім крайніх випадків, коли необхідно викликати "родову силу", за словами Геннадія Чеуріна, мат можна використовувати на війні. "Мат корисний в екстремальних ситуаціях. Його, як останній патрон, треба берегти, наприклад, для воєнних дій. До того ж на війні за допомогою мата значно прискорюється передача інформації", - впевнений керівник Центру екологічного виживання і безпеки. За його словами, жодна іноземна лайка не здатна нанести таку шкоду людському організму, як "святі слова" з давньоруських ритуалів.

Результати дослідження були представлені в 20-хвилинному документальному фільмі "Як слово наше відгукнеться...".

Тим часом психологи пояснюють походження мату просто - у людей не вистачає слів для висловлення емоцій. Яскраве тому підтвердження - мат у творчості рок-груп, вважає єкатеринбурзький "Четвертий канал". Сказати хочеться - але як по-іншому, як не матом. Самі музиканти впевнені, що мат допомагає справитися зі стресом. Сказав жорсткіше - наче і жити легше стало, зазначають єкатеринбурзькі журналісти.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.