Прем'єр заспокоїв земляків: він знайшов винних

Автор/джерело -  © 5 канал



Дата публiкацiї - 29.09.2006 12:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1053

ЖКГ перекладають свою безгосподарність у тарифну політику - переконаний глава уряду Янукович.

Віктор Янукович, який зараз перебуває з робочою поїздкою у Донецьку, вже заявив, що не задоволений тим, що керівники житлово-комунальних господарств намагаються, цитуємо, “свою безгосподарність перекласти у тарифну політику”.

Він також нарікав на те, що в країні немає державної політики формування тарифів, через що існує дуже багато перекосів. “Я можу однозначно сказати, що ми приберемо всі непродуктивні витрати, які керівники ЖКГ намагаються перекласти на тарифну політику, - сказав прем`єр-міністр. - Ми очистимо від цього тарифи. Це наше завдання”.

Як повідомлялося раніше, вчора уряд розглядав питання про можливість зниження тарифів на комунальні послуги, однак рішення не було прийнято.

Вчора ж Голова Верховної Ради Олександр Мороз публічно визнав, що подолання “вето” Президента на закон, який забороняє підвищення комунальних тарифів без відповідного підвищення зарплатні відбулося із порушенням Конституції. Вітак, на наступному тижні, за словами Мороза, парламентарі переглянуть своє рішення.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.