НУ метикує про дострокові вибори. Мабуть торгуються із більшістю...

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 29.09.2006 18:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1060

Регіонали розіграли спектакль з підписанням Універсалу для того, щоб Віктор Янукович став прем’єр-міністром, вважає народний депутат Володимир Стретович від фракції “Наша Україна”.

“Усі надії створити Коаліцію національної єдності стрімко наближаються до нульової оцінки, - заявив Стретович, що приймав участь у вчорашніх переговорах по створенню коаліції. - Насамперед, Партія регіонів не зацікавлена в створенні такої коаліції”.

“Маючи контрольний пакет акцій у парламенті за допомогою комуністів, що є вірними васалами регіоналів, вони роблять усе можливе, щоб “Наша Україна” не ввійшла в цю коаліцію”, - цитує депутата прес-служба “Нашої України”.

“Весь цей спектакль (з підписанням Універсалу національної єдності - Корр.net) вони грали для того, щоб одержати рішення Президента про призначення Януковича прем’єром. Власне кажучи, денонсована позиція, проголошена Президентом, про національне розуміння і єдність, а регіонали будуть захоплювати усе більше і більше владних плацдармів”, - підкреслив народний депутат.

“Думаю, "Наша Україна" найближчим часом вирішить питання свого статусу як виборчого блоку і статусу міністрів від “Нашої України” в уряді Януковича, - сказав Стретович. - У такій ситуації я не виключаю, що мова йтиме і про дострокові парламентські вибори. Якщо уряд “проштовхне” бюджет, що буде носити дискримінаційний характер стосовно соціально незахищених шарів народу, президент його не підпише, а отже, наступить момент, коли можна буде скористатися президентським правом щодо припинення повноважень цього парламенту”.

Від “Аратти”: ми можемо заперечити шановному нардепу, бо ж під час коаліціади уся Україна на власні очі переконалася, що лаври першості по спектаклям належать саме “Нашій Україні”. Чого тільки вартий цілий акт “розподіл сфер відповідальності”, чи “формулювання принципів” під час першої дії спектаклю “демократиччна коаліція”?! Класики театральної сцени сором'язливо відпочивають.

А “унівесальна епопея В+В”? Сльози наверталися у пересічного виборця від побаченого акту “примирення непримиренних”. І якими солов'ями співали, в унісон, нашоукраїнці й регіонали(тобто, ті, “що ніколи не крали” із “тими, хто будуть сидіти в тюрмах”, за сценарієм попереднього акту)! Щоправда партирура була поспіхом роблена й актори не зіграні, тому таки фальшиві нотки проривалися.

А яка кульмінація голосування за прем'єра! Ну, майже, черговий з'їзд КПРС воскреслої. Зі скупою комуністичною сльозою на очах...

Щоправда потім щось в сценарному плані зламалося й платівку фонограми заїло на доріжці “завтра ШДК (широка коаліція)”. Й так триває й по-сьогодні.

Аж он, й пришла фікс-ідея: а що як ми розпустимо парламент? Не насправді(бо хто ж їх обере повторно?), а так, щоб типу, полякати. Й пропіаритися принагідно. Що правда - щось із “бурнимі аплодісментами” не складається. Антракт.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.