Акція "Моя Батьківщина – не совок" покликана покращити імідж України

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 2.07.2010 02:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10646

Туроператори ініціювали проведення акції «Моя Батьківщина – не совок» для покращення туристичного іміджу України.

Про це повідомив на прес-конференції в УНІАН голова комісії з внутрішнього й в`їзного туризму Асоціації лідерів турбізнесу України Борис ЗЕЛІНСЬКИЙ.

За його словами, це спроба боротися з іміджем Криму як «совковим» місцем, у якому надаються туристичні послуги низької якості.

«Суть акції в тому, що для покращення іміджу наших курортів ми боротимемося з найбільш одіозними постатями або явищами, які не дають нам можливості спокійно жити й працювати, а нашим туристам - отримувати якісний відпочинок», - сказав Б.ЗЕЛІНСЬКИЙ. Він закликав інших туроператорів підтримати цю акцію.

Керівник центру туристичної інформації Володимир ЦАРУК заявив, що акція поширюватиметься на всю Україну, оскільки проблеми існують і в туристичних комплексах Карпат та інших курортів. Він повідомив, що буде складено чорний список готелів і пансіонатів, що надають послуги низької якості, який буде опубліковано на туристичних порталах.

Від “Аратти”. Цікаво, а як таке явище, як знаходження пам`ятників засновнику того самого “совка” мало чи не в кожному населеному пункті причорноморських туристичних зон, перегукується з назвою акції? Якщо Батьківщина - не совок, то для чого пам`ятники Леніну? А якщо статуї Леніна все ж таки під охороною місцевої влади, - то може все-таки совок? І надихає той Ленін персонал туристичних комплексів на відповідне відношення до клєнтів...


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.