У Криму заарештували депутата від блоку “За Януковича!”

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 2.10.2006 13:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1069

Представник президента України в Криму Геннадій Москаль підтверджує факт затримання депутата Верховної Ради автономії від блоку “За Януковича!” (утворений Партією регіонів і Російським блоком) Олександра Мельника.

У інтерв’ю в понеділок, 2 жовтня, Москаль повідомив, що його про це поінформував керівник спеціальної групи слідчих МВС і Генпрокуратури, яка на прохання постпреда була направлена до Криму для розкриття резонансних злочинів минулих років, скоєних на території півострова.

За словами Москаля, Мельника було “затримано за підозрою в скоєнні особливо тяжкого злочину. Генеральною прокуратурою України минулого тижня відповідно до законодавства про притягнення до кримінальної відповідальності депутатів місцевих рад було направлено повідомлення голові Верховного Рада Криму Анатолію Гриценку про порушення кримінальної справи відносно Олександра Мельника за підозрою у вбивстві”, - сказав він.

Мельника було затримано в п’ятницю в Криму за підозрою в організації вбивства двох кримських бізнесменів. Джерело в правоохоронних органах повідомило, що за оперативними даними він є одним з лідерів організованого злочинного угрупування “Сейлем”. Затриманого доставлено до Києва і в понеділок Печерський районний суд столиці має намір обрати йому запобіжний захід.

Нагадаємо, потужне кримське ОЗУ “Сейлем” було розгромлено наприкінці 1997 - початку 1998 років.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.