Сьогодні заарештовано рахунки опозиційної ТРК у Криму

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.08.2010 14:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11135

Сьогодні, 18 серпня, Державна податкова адміністрація в Автономній республіці Крим заарештувала рахунки Чорноморської телерадіокомпанії.

Про це повідомив народний депутат від БЮТ Андрій Сенченко.

Він наголосив, що таким чином влада зробила черговий крок у спробі паралізувати роботу ТРК «Чорноморська».

«Всі місцеві холуї з керівництва податкової служби Криму будь-якими методами намагаються вислужитися і перед місцевою макіївською групою, і перед Києвом - і наввипередки винаходять рецепти, яким чином заткнути рот незалежним засобам масової інформації», - сказав Сенченко.

Народний депутат зазначив, що оскаржуватиме дії податківців Криму в суді.

«Ми в судовому порядку відстоюватимемо своє право, тим більше, що таких повноважень в податкової служби просто не існує», - заявив він.

У зв'язку з арештом рахунків ТРК «Чорноморська» у телекомпанії виникли серйозні проблеми в роботі.

«Що таке рахунок? Це можливість виплатити людям заробітну плату, сплатити комунальні послуги, трансляцію і так далі. Врешті-решт, це прямі збитки, і тому позов, який готується на адресу податкової, стосуватиметься не лише поновлення рахунку, але і претензій відносно нанесення збитку», - відзначив народний депутат.

Замість післямови. Сьогодні Президент України Віктор Янукович звернувся до журналістів з проханням назвати конкретні факти цензури і тиску на ЗМІ.

Відтак, ми, як виборці, публічно звертаємося до Віктора Федоровича, аби він прокоментував, чи не є колотнеча навколо ТРК «Чорноморська» фактом тиску на опозиційну телекампанію напередодні виборів?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.