У Росії шириться антигрузинська кампанія

Автор/джерело -  © ICTV



Дата публiкацiї - 7.10.2006 00:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1121

Письменником Борисом Акуніним (справжнє ім’я - Григорій Чхартішвілі) зацікавилося Управління з податкових злочинів, а голову Художньої академії Зураба Церетелі звинуватили у нецільовій витраті бюджетних коштів.

Автор детективних романів про російського сищика став ворогом Росії

Кавказців перевіряють на вулицях і в метро, зачиняються грузинські ресторани і казино. У столиці грузинів-нелегалів виявляють через їхніх дітей, що навчаються у московських школах.

Напередодні президент Путін дав старт всеросійській зачистці ринків від засилля "некорінних" торговців.

Правоохоронцям також наказано діяти максимально жорстко щодо грузинських організацій в Росії.

Російські еменесники вже депортували майже 200 грузинських нелегалів. Заклик президента гаряче підтримали російські націоналісти.

Відкриття монумента присвяченого боротьбі зі світовим тероризмом на місці знищених хмарочосів-близнюків у Нью-Йорку. Автор монумента - Зураб Церетелі (дає автограф поліцейському)

Загалом рейтинг Путіна у зв’язку з останніми подіями пішов вгору. Як і популярність Саакашвілі. Його партія лідирує у Тбілісі на виборах до місцевих органів влади. Такі попередні результати оприлюднив Центрвиборчком. Необхідний чотиривідсотковий бар’єр подолали також три опозиційні блоки. При цьому вони заявляють про недемократичність виборів, про порушення на виборах говорять і міжнародні спостерігачі.

Триває російська транспортна блокада Грузії. В аеропорту Тбілісі десятки громадян Росії очікують на виїзд додому. Лише сьогодні ввечері за ними прибув спеціальний літак.

Від "Аратти": Справді - розумом Росію не зрозуміти - сьогодні національний герой, перед яким тремтить плебс, а завтра - "А ту його!".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.