Засуха стверджує, що був в Україні, а що ж тоді робило МВС?

Автор/джерело -  © НТН



Дата публiкацiї - 9.10.2006 19:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1132

Екс-губернатор Київщини зателефонував на телеканал НТН та розповів про те, де він зараз перебуває, яке громадянство має, а також чи отримав він, зрештою, запрошення на чай від міністра Луценка.

Анатолій Засуха, екс-губернатор Київської області: “Я зараз знаходжуся в Казахстані. Не скільки в особистих справах, скільки у справах друзів та сім’ї. Я вчора поїхав з Києва і пізно ввечері вчора з Москви відлетів до Алма-Ати. Те, що він говорив, що мене немає в Україні, що я не був в Україні, він глибоко помиляється. Мати службу в 310 тисяч, чи скільки там міліціонерів в нашій державі, і не знати про людину, яку він так довго розшукував. Тоді можна сказати, що ця людина не повинна працювати міністром. Після публікації в газеті знову виникло питання вручення мені повістки. Знаєте, це так дешево з їх сторони. Треба комусь її вручати, хай вручають. Ми просто будемо з цього сміятися. Не збираюся отримувати цю повістку, тому що я відчуваю себе, що я в цій справі абсолютно не винен. Було рішення сесії, що ці кошти були законно виділені державному підприємству. І ці гроші були повернені цим державним підприємством до бюджету. Що можна висосувати ще з пальця? Я був, є і залишаюся громадянином України. Мені нічого міняти громадянство, тому що я буду жити в Україні і живу в Україні”.

Від “Аратти”: якщо вірити Анатолію Засусі, то щось в нашій державі не те: або МВС ладне “боротися” лише із тими, хто менший, або ж здатне виключно на імітацію боротьби у стилі “бандити будуть сидіти в тюрмах” у сучасній інтерпритації, або ж перетворилися у агітаційно-пропагандистський додаток до певних політичних сил. Втім, в тому немає нічого дивного - сталінське НКВС створювалося виключно для боротьби із власним народом на політичне замовлення. Тому й бачимо на лаві підсудних “вередюків”, замість тих, хто мав би там бути. Воно й зрозуміло - піаритися на тему боротьби із злочинністю значно легше, ніж власне боротися із злочинцями. Втім, зачекаємо подальших дій правосуддя.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.