Ведучий CNN заявив, що в керівництві телекомпаній багато євреїв, і звільнився

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 3.10.2010 01:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11628

Телекомпанія CNN звільнила ведучого денного ефіру Ріка Санчеса, який дозволив собі антисемітські висловлювання та різкі слова на адресу відомого коміка.

Ведучий телекомпанії CNN Рік Санчес заявив, що телеіндустрією, у тому числі і CNN, керують лише євреї

Ведучий телекомпанії CNN Рік Санчес в ефірі однієї з радіостанцій заявив, що телеіндустрією, у тому числі і CNN, керують лише євреї.

Повідомлення про те, що Санчес більше не працює на компанію, з'явилося і на сайті CNN. Проте в ньому вказується, що ведучий був не звільнений, а "раптово пішов" сам через день після того, як зробив "неоднозначні заяви", повідомляє Lenta.ru.

В четвер Санчес з'явився в ефірі однієї з радіостанцій і назвав коміка Джона Стюарта, який висміяв його програму в своєму шоу, вузьколобим.

Коли інтерв'юєр попросив пояснити, Санчес заявив, що Стюарт має упередження до всіх незгодних з його точкою зору, яка в цілому є "точкою зору білого ліберального істеблішменту".

Журналіст нагадав Санчесу, що Стюарт є євреєм і таким чином належить до меншин. "Ну так, - люди зовсім без влади... Заради бога, ви жартуєте?" - відповів колишній співробітник CNN.

Далі Санчес повідомив ведучому, що всі, хто керує CNN, такі ж, як Стюарт, та і в керівництві інших телекомпаній багато таких же, як він.

"І після цього припускати, що в наший країні євреї - пригноблена меншина? Ну так...", - підсумував Санчес.

Як повідомляється на сайті CNN, Санчес пропрацював на новиннєвому телеканалі з вересня 2004 року. Останнім часом його програма Rick's List виходила по буднях з 15:00 до 17:00. Санчес, вихідець з Куби, також співпрацював з іспаномовною редакцією CNN.

Відзначимо, що останнім часом канал CNN втрачає глядачів: він останній в американському рейтингу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.