Селяни перекрили трасу Київ-Одеса. Вимагають чесних виборів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 12.11.2010 11:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12065

Сьогодні о восьмій ранку мешканці села Плесецьке Васильківського району Київської області перекрили трасу Київ-Одеса біля смт. Глеваха на знак протесту проти грубої фальсифікації виборів сільського голови.

Селяни протестують проти грубої фальсифікації їхнього волевиявлення на виборах сільського голови. Вони не бажають змиритися з "призначенням" на цю посаду члена Партії регіонів Валентини Бутько.

За словами протестувальників, вона набрала мізерну кількість голосів, а насправді з великим відривом на виборах переміг Микола Луценко, який був сільским головою минулу каденцію.

Вчора селяни Плесецького, разом із мешканцями Василькова пікетували Адміністрацію Президента України. Однак, наразі вони не побачили від чинної влади жодних кроків щодо відновлення законності: бодай хоча б якогось формального розслідування фактів, викладених ними у численних скаргах. Натомість - посадовці Васильківської райдержадміністрації досі обмежуються виключно обіцянками, в які вже ніхто не вірить.

Слід зазначити, що мешканці Плесецького вже вдруге перекривають трасу. Вперше вони протестували у такий спосіб 8 листопада.

Наразі відомо, що міліція, яка прибула на місце подій погрожує застосувати до пікетувальників спецпідрозділ МВС "Беркут". Невже саме у такий спосіб влада виконує гарантії конституційних прав і свобод громадян, адже про те, що відбувається у Плесецькому добре відомо на Банковій?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.