Нардеп Кармазін вимагає від Азарова виконувати всі рішення судів, а не тільки по Фірташу

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.11.2010 10:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12127

Нехай Уряд спочатку виконає 1 млн. 28 тис. рішень українських судів за позовами дітей війни щодо компенсації їм 1 млрд. 500 млн. грн., а потім лакействує перед паном Фірташем.

Про це з трибуни Верховної Ради України під час виступу заявив народний депутат України, Голова Партії захисників Вітчизни Юрій Кармазін.

Зокрема народний депутат зазначив: «Згідно Конституції України обов’язковими до виконання на території держави є рішення українських судів і саме вони повинні виконуватися в першу чергу. На даний час залишаються невиконаними 10 мільйонів рішень українських судів, з них 1 млн. 28 тис. рішень за позовами дітей війни щодо компенсації їм 1 500 мільйона гривень. Разом з тим, Кабінет Міністрів України в першу чергу намагається виконати рішення міжнародного арбітражу та повернути пану Фірташу 11 мільярдів кубометрів українського газу, що становить половину річного видобутку газу та штраф 197 млн. грн. Тому, виникає питання чисто з точки зору моральності: «Чому не виконуються рішення національних судів, що стосуються прав громадян, а незаконно арештовується Голова Держмитслужби і Уряд поспіхом намагається виконати рішення міжнародної інстанції?».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.